Климатроник на Г4 как се пуска?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
tihomir40
Автомобил:
Двигател:

Re: Климатроник на Г4 как се пуска?

Мнениеот tihomir40 » Нед 01 апр 2012 11:09

viniliran написа:ходих при майстор днес каза че не било достатъчно топло за това не тръгвал климатроника, налягане каза че има за да тръгне нооо не тръгва беше 16 градуса на таблото при вас колеги как е :D малко ме съмнява да е истина това!!?

има много вярно в това ,чакай да се затопли хубаво ,да мине 20-22 гр. и тогава ще разбереш дали работи със сигурност ,сега само набутваш пари за майстори

Потребителски аватар
Steels
Автомобил: Arteon SB 280hp
Двигател: DNFE

Мнениеот Steels » Нед 01 апр 2012 11:21

tihomir40 написа:
viniliran написа:ходих при майстор днес каза че не било достатъчно топло за това не тръгвал климатроника, налягане каза че има за да тръгне нооо не тръгва беше 16 градуса на таблото при вас колеги как е :D малко ме съмнява да е истина това!!?

има много вярно в това ,чакай да се затопли хубаво ,да мине 20-22 гр. и тогава ще разбереш дали работи със сигурност ,сега само набутваш пари за майстори

Няма нищо вярно на мен лично zfa159 ми оправя моя климатик при външна температура 20 градуса. А снощи дори го пробвах пак климатика при 12 градуса и си вървеше. Така че имаш проблем.

tihomir40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tihomir40 » Нед 01 апр 2012 13:14

Steels написа:
tihomir40 написа:

Няма нищо вярно на мен лично zfa159 ми оправя моя климатик при външна температура 20 градуса. А снощи дори го пробвах пак климатика при 12 градуса и си вървеше. Така че имаш проблем.

не си прав ,трябва да има разлика в температурата да тръгне климатроника, за топлото съм го забелязал че тръгва при разлика от 12-15 градуса, ако навън е 10 ,а ти го пуснеш на 20 , няма да тръгне топлото , мисля че така е и за студеното

Потребителски аватар
viniliran
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viniliran » Нед 01 апр 2012 13:57

Майстора вика че и може да пробвам да карам на парно да се затопли хубаво купето вътре и после да пусна климатроника на студено и тогава трябвало да тръгне. :roll:

Потребителски аватар
viniliran
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viniliran » Нед 01 апр 2012 13:57

Майстора вика че и може да пробвам да карам на парно да се затопли хубаво купето вътре и после да пусна климатроника на студено и тогава трябвало да тръгне. :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”