голям проблем при палене на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Re: голям проблем при палене на голф 3

Мнениеот nikson85 » Пет 20 апр 2012 21:15

Когато палиш на студен мотор даваш на контакт за 10-15 секунди задържаш и трябва да запали. А когато пали топъл мотор директно палиш без задържане на контакт. Поне моя голф така пали. Тези проблеми ми се появиха от скоро, но аз съм чалъмлия mhihi и осетих цаката :mrgreen:
Съмняваме да не е бензиновия филтър , щот не съм го барнал вече 40 000км може и той да е позапушен. Виж дали по описания начин пали или не и пиши :beer Може и при теб да се оправи на студено задържаш контакт , а на топло палиш директно без никакво задържане. Ако на топъл мотор не става директно пробвай с задържане. Пиши после какво става пали ли екстра. :beer

Потребителски аватар
overapac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overapac » Пет 20 апр 2012 21:24

няма шанс колега- заблуждаваш се!! heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Пет 20 апр 2012 21:37

overapac написа:няма шанс колега- заблуждаваш се!! heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

добре, а при мен къде може да е проблема? извинявам се , че използвам темата на колегата, но нали караме фолкваген. :beer

Потребителски аватар
overapac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот overapac » Пет 20 апр 2012 21:49

ами пробвай първо с филтъра,както сам спомена,датчик за температурата на охлаждащата течност също може да вземеш от колега за проба! :beer

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Пет 20 апр 2012 21:58

overapac написа:ами пробвай първо с филтъра,както сам спомена,датчик за температурата на охлаждащата течност също може да вземеш от колега за проба! :beer

това с филтъра може да се окаже истината, защото си спомням , че един приятел ми каза , че тоя филтър ще изкара около 30 000км , а това беше одавна , а аз вече сам на 40 000+. преди да го сменя имах същия проблем си спомням и всичко заспа до като сега съм на над 40 000км и същия проблем дойде, но този път се усетих с задържането на контак , иначе преди се мъчих по 10 пъти не палеше , ще го сменям този филтър. ще пиша после какво е станало. :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”