Golf MK3 - 1.4 Ремонтен комплект-Лостова система
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Re: Ремонтен комплект-Лостова система за Голф 3 - 1.4моно
И аз си сложих стопер топка. Страната от към отвора я минах малко на шмиргела, за да влезне по на долу, напълних отвора с грес и със сила вкарах желязото. Няма изхлузване. После готовия елемент го набутах на място, защото го вкарвах с лек наклон. Скоростите са супер!
-
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: asz 2002
ако някой е в моя регион имам въпросното топче купено оригинално (то върви заедно с алуминиевата част) няма и месец преди да се наложи да продавам колата на части
гарантирам че няма никакво износване ще го дам за някои лев там също с удоволствие бих обяснил как се сменя ако има нужда 

-
Една нова информация - този тампон не може да се замени със стопер за врата(от онези белите на земята)! След няколко хиляди километра с този стопер, днес ми изскочи по път и добре че имах един тампон за амортисьор (не знам от каква кола-намерих го преди време) който пасна и с него успях да се прибера...
Аз ще му мисля нещо като капак да направя, за да не изкача повече!
Аз ще му мисля нещо като капак да направя, за да не изкача повече!
Направих 8000км със стопера и е екстра.
Още не съм правил резба и да сложа болт с шайба,но си купих още един стопер да си имам за всеки случай
Още не съм правил резба и да сложа болт с шайба,но си купих още един стопер да си имам за всеки случай

- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
А каква марка на този ремонтен комплект ще ми препоръчате ? Навсякъде ми предлагат различни и честно не знам кое е най-качественото ? Трябват ми втулките и голямата топка при двигателя. Тези вътре (купет) за сега няма да ги сменям. А голямата топка върви с лостче, но на повечето места изглежда голямо менте като изработка. Ако може някой да каже кое е най-качественото ( изключваме Porsche, защото там цената е 200лв за всичко) на пазара като марка. Благодаря.
Голф 3 1.8 90 к.с.
Голф 3 1.8 90 к.с.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK3 - 1.4 Ремонтен комплект-Лостова система
Никой ли не може да помогне по този въпрос ?
-
Най-качествено е да сложиш някой тампон(моя стопер излетя по път). Другото няма никакво значение. Ти с толкова разкарване и чакане, можеше да спестиш пари като отидеш направо в порше. :D
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Еми поръчах си ги от Порше вече а пък ще сложа стопер от врата намерих подходящ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”