GOLF 3 тресе здраво
- brumbrum
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GOLF 3 ТРЕСЕ-ПОМАГАЙТЕ
Същият проблем имаше скоро един близък. Оказа се среден тампон на двигателя. Не знам дали среден е точната дума, но... От маншона не се виждаше, че е скъсан, но след махане на маншона - ДЗАК. 

Re: GOLF 3 ТРЕСЕ-ПОМАГАЙТЕ
[quote="brumbrum"]Същият проблем имаше скоро един близък. Оказа се среден тампон на двигателя. Не знам дали среден е точната дума, но... От маншона не се виждаше, че е скъсан, но след махане на маншона - ДЗАК.
[/quot
и мен ме съмняваше за тампон на двигателя.затова свалях единия и като го гледах беше здрав.само болта смених че беше се скапал.работата е че на определена скорост ме разтриса...на градското не го усещам.сега пак ще оглеждам.ще пробвам и с размяна на гумите.

и мен ме съмняваше за тампон на двигателя.затова свалях единия и като го гледах беше здрав.само болта смених че беше се скапал.работата е че на определена скорост ме разтриса...на градското не го усещам.сега пак ще оглеждам.ще пробвам и с размяна на гумите.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: GOLF 3 тресе здраво
Остава балансьора на "пасажерския" полувал. Един гумен топуз, нанизан на него.
Заради него при мен бяха страхотни вибрации, на висока скорост над 120км/час.
Не ти казвам махай го, въпреки че аз го изхвърлих на момента и колата заспа.
Мисли си и в тая връзка, просто.

bobocamaro написа:Остава балансьора на "пасажерския" полувал. Един гумен топуз, нанизан на него.
и за него се сетих.като питах ми обясниха че е за високите скорости над 130-140.моят не е млад,малко цепнат. ама може и да го махна.
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
При ускорение засилва ли се тресенето? Ако да, и аз залагам на каре.
megatone написа:При ускорение засилва ли се тресенето? Ако да, и аз залагам на каре.
има го само между 90 и 100-105.на 110 няма - на 80 няма?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ok, намери си хубави стойки за праговете- не крикове!!
и я "карай на място" със свалени предни гуми. Който твой приятел, или ти, ще се ослушва и гледа да внимава и толкова.
и я "карай на място" със свалени предни гуми. Който твой приятел, или ти, ще се ослушва и гледа да внимава и толкова.

Колега, има някакъв дисбаланс. Все пак, пак казвам провери лагера на предната главина (Разклати колелото захващайки го отгоре-отдолу, при натисната-опусната спирачка. При дори малка разлика в луфта, значи е заминал лагера). Преди време от заминал такъв лагер (луфта наистена беше малък), се поевяваха страшни вибрации, ясно изразени в посочения от теб диапазон...
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Щом гумите и джантите са наред, се увери, че всичко е наред и с полуоски и карета 

вчера минах през ЖИЖО СЕРВИЗ и погледнаха гумите отново.добре са с малка корекция.сега мисля за лагера.десен съм сменял ама левия да видим.
batko_miro написа:Щом гумите и джантите са наред, се увери, че всичко е наред и с полуоски и карета
наскоро сменях вътрешен маншон и използвах да погледнат за външните маншони и каре.но ще потърся и друг.на прегледа ми казаха че вътрешните тампони на носачите са омекнали???
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Скъсан ли беше маншона който смени? При мен нещата се развиха така скъсан маншон- смяна и след месец се разтресе предницата. Карето на сменения маншон беше заминало.
megatone написа:Скъсан ли беше маншона който смени? При мен нещата се развиха така скъсан маншон- смяна и след месец се разтресе предницата. Карето на сменения маншон беше заминало.
скъсан.като го почистваха уж бил здрав.
ужжжааас няма ли (доктори) в тази варна дето да ми открият проблема.дадох си всичките стотинки за прегледи и да ми казват че е наред а тя да не ееее
.вече и да искам да я оправя мангизите свършиха.ноооо ще се ослушвам 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Да и аз залагам за лагер главина. Имеше го този проблем и при мен. Успех 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”