Гаснене на най-неподходящите места на Г3
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
със сигурност си гледал и си мерил бобината, но ти препоръчвам да я провериш пак аз имах почти същите проблеми с бобина и като я смениха нещата заспаха ... може да не е се е скапала напълно а само да е нагоряла и от време навреме да си показва мизериите ... поподобен начин ми е гаснала от самосебеси като двигателя загрее и ми казаха че при някви кабели е било сабрало вода и ги почистили направили центровка на инжекциона и сичко си доиде по местата засъжеление неразпитвах точно за какви кабели и къде е имало вода предполагам че е на делкото бях толкова радосен че голфи работи и не ме интересуваше нищо друго ...
Днеска ходих в Унитрейд в Дружбата, и не мога да кажа че работят зле - нямам уплаквания както мои познати. Много добре си свършиха работата ( поне по моя преценка ) и каточели проблема се реши. Смениха това прослувуто реле 30, един скъсан маркуч за газовете от картера и ми провериха бордовия компютът ( 0 грешки
), ааа и ми изчистиха дросвловата клапа. Сега оборотите не се менят като спирам на светофарите, пък и да чукна на дърво до сега (около 2-3 часа каране) не е гаснала
Пък и от цената не се оплаквам:
Ако това е цената на решението на тоя отвратителен проблем е що годе приемливо

Пък и от цената не се оплаквам:
Ако това е цената на решението на тоя отвратителен проблем е що годе приемливо
Последна промяна от Hertz на Сря 27 дек 2006 17:20, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”