Пичове всичко с Т го забравете.Не ми трябва бегачка.Не знам явно не дочитате темата.Няма да слагам VR6 или 1,8Т.Трябва ми малко по вървяща от 1,6.Ще се слага газ казах го,евентуално и 6-степенна скоростна ако намеря.До сега:
1,6 мотор от 3-ка 1.6 (101 Hp) - отпада.
Пуснал съм запитване на няколко места.За 2,0 и за 1,8
За сега само един ми е отговорил за 2-ков мотор иска 700лв.Но ще видя ще какво ще отговорят хората
Golf 4 сняма на ДВГ
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 сняма на ДВГ
Бих те посъветвал да пробваш да покараш на някой приятел ако има 1.8 125 коня без турбо, слага се този двигател и на пасат и на Голф, карал съм такъв на Пасат и си върви доволно до 160 на бензин после се замисля здраво, и си похапва при такава скорост! При голф върви една идея повече и е по-икономичен защото купето е по-леко! И на газ върви добре до 140км/ч после го няма! ТОва имам като наблюдение!
п.п Не ти давам наклон на живота, но според мен по-евФтино ще ти дойде да си купиш друга кола а тази да продадеш, отколкото да сменяш двигатели! То колегите са ти го казали, но дано имаш късмет!
п.п Не ти давам наклон на живота, но според мен по-евФтино ще ти дойде да си купиш друга кола а тази да продадеш, отколкото да сменяш двигатели! То колегите са ти го казали, но дано имаш късмет!
- VW Golf 4 1.8T - GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж това незнам на мен ми допада 1,8 125 коня на 3 бона
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега не се сменя само двигателя, 1.8 и 2.0 са с други скоростни кутии, това веднага води до други полуоски, за главини не знам и до смяна на привода, 1.6 е с лостов механизъм, 1.8 е с жила, отделно и инжекцията на 1.6 е Симос 2, на другите Мотроник, предполагам ще рече нов компютър или препрограмиране, не вярвам всичко това да го намериш за 700 лв., поне двойно, а и за работа и там са средства дори и сам да я свършиш, аз кат гледам 2 бона си трябват.По лесно и евтино ще е едно турбо с интеркулер да пригодиш, а най добре друга кола 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”