Проблем със запалването на студено Венто

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 18 дек 2006 13:33

zdr_spasov написа:Само да спомена за Вентото, за което ви писах, че след смяна на бензина вече 4-ти ден няма никакви проблеми. Ако не е било конденз в резервоара то най-вероятно е било некачествен бензин от някоя бензиностанция. Добре дошли в БГ - никога не знаем с какви боклуци караме колите си ....

ами подбирай бе колега....аз пипап само от Лук Ойл....най ниска цена и за сега без проблем....ако заредиш от "кварталната" има голям шанс да е спекан....

Потребителски аватар
zdr_spasov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdr_spasov » Пон 18 дек 2006 15:48

Съгласен съм. Проблемът е точно, че Свищов по големина е колкото квартал на Пловдив. Така, че щеш-нещеш - все от кварталната зареждаш ...
Няма в града голяма верига - Лукойл, Шел, ОМВ ....
По принцип понякога се получава така, че заради некачествени горива влизаме в псевдоремонти на псевдопроблеми и хвърляме излишни пари.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 19 дек 2006 9:15

така,при мен проблема се реши след смяната н а датчика за температурата,който седи на маркуча и дава инфо към компира и към таблото.Даваше грешни стойности.

Ники,да не ти зема занаята скоро mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 20 дек 2006 17:47

кво става бре колеги,решихте ли проблема????

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Пет 29 дек 2006 13:47

lilo&stich написа:така,при мен проблема се реши след смяната н а датчика за температурата,който седи на маркуча и дава инфо към компира и към таблото.Даваше грешни стойности.

Ники,да не ти зема занаята скоро mhihi mhihi mhihi

И аз бях с този проблем до вчера и като смених термо датчика и се оправиха нещата
Трябва да е с жълт пръстен ама моя беше с лилав,а сега де и аз си карам така от една година и ми държеше 82-82 градуса,а сега е перфект и сутрин като паля на бенц и сваля оборотите вече не се опитва да притрисва и да гасне
Така,че проверете и това-аз също съм с горивен филтър на 10к и няма да го сменям скоро,защото само паля на бенц

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”