Golf3 - копче вентилатор парно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
automan
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf3 - копче вентилатор парно

Мнениеот automan » Вто 17 юли 2012 17:51

няма такова нещо бях решил да разгобя и вентилатора , но видях че няма смисъл н е :roll: може да вътре и кората даже под чистачкат а махнах и там нищо :banghead: кеде да търся другаде в близост до вентилатора съм сигорен че не е :roll:

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Вто 17 юли 2012 18:35

пак не отговаряте , няма ли подобен случай, голф3 1.8 ми абс 1992г климатик :roll:

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Вто 17 юли 2012 19:05

Вентилатора ти има 2 кабела.Проследи ги и червения ше те заведе до там.Не го търси точно до него.Малко по вляво е изведен в кожуха на парното.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 17 юли 2012 19:14

това което колегата ти показва е от кола без климатик - нищо общо нямат
не съм се интересувал и за това не мога да ти дам 100% сигурен отговор но имам снимка на разглобено табло
мисля ,че ограденото с червен кръг е твоята цел
IMAG0102 (855 x 512).jpg

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Вто 17 юли 2012 19:21

утре пак ще разглобя и пак ще търся макар че съм сигорен че и там не е защото всичко съ гледал свалих и жабка и и другите пластмаси :roll:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 17 юли 2012 19:23

Изображение
от тази гледна точка ми се вижда най-удобно
мисля ,че това е което търсиш - но не мога да съм убеден тъй като нямах много време да се запозная с вентилатора и работата му
пиши като има развитие за да е полезна темата ти

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Вто 17 юли 2012 19:43

точно така разглобих и аз и никъде не с е вижда подобно нещо. пък и от друга страна немеца толкова ли е прост да го сложи някъде където никой н е може да с е сети :roll: :banghead:

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Вто 17 юли 2012 20:34

моля някой ако има снимков материал да покаже горе долу при различните модели къде се намира туй нещо дето мяса на онуй нещо :bowdown

Потребителски аватар
aradovanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aradovanov » Вто 17 юли 2012 21:26

Ха на бас, че не немеца, а италианеца е прост.
Я дай снимка на климатика при свалена жабка?

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Вто 17 юли 2012 22:39

Колегата е дал снимка при оригинален климатик как е. При Диавия се намира над моторчето.
Разлики между двата:
- оригинален климатик е - очиларка (маска) с две перки, управление за перките под казанчето на антифириза, маркучите влизат зад мотора отдясно горе (на нивото на главата), вентилаторче за парно, което е обърнато и не се вади надолу, а към пасажера, също има разлики във врътките за парното и т.н. и т.н.
Ако някое от тия неща ти липсват значи си с Диавия. Това са двата варианта, друг няма

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Вто 17 юли 2012 23:15

Стига сте му обяснявали. mhihi Готови рецепти няма.Хал хабер си няма от ел инсталация на кола. :drunk Ако е някоя свястна тема модераторите ще я затрият ама да надърпаме кабелите на инсталацията не можем.Аман :bishop

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Сря 18 юли 2012 11:23

нали затова е този форум за хора които не са специалисти , да с е помогне ако може човек сам да си отсрани проблема долкото е възможно , това искам да кажа на колегата Bioside а дето се възмущава че нямам понятие от ел. част на кола. за негово сведение а и на всички останали искам да кажа че, информацията която ми дадоха тук е крайно не точна, днес откриха къде с е намира реостата , и той няма нищо общо с този където ми го дадохте на снимката, съжалявам че не го снимах за да ви го покажа, в крайна сметка , го шунтираха , но пак не работи само 1-ва степен, другите работят ! на колегата изкам да му кажа че ако не иска да обяснява :beat_butt2 , никой не кара , да си гледа работатта :mrgreen: мислех да не пиша и да отговарям но все пак изкам да съм полезен на някой на кой то му предстои тази оперция, и да му кажа да не с едоверява много на този форум :012:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 18 юли 2012 11:43

колега информацията която ти бе дадена от всички опитали се да ти помогнат е абсолютно точна за автомобили с оригинално монтирани части
ако климатика ти е диавиа,мидеа или хуйджитсу се сещаш - не можем да гадаем :lol:
радвам се все пак ,че си решил проблема си
колкото до доверието към форума и потребителите му - от тях може много да се научи та не показвай неблагодарност и неуважение, утре да не ти затрябва друг съвет mhihi

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Сря 18 юли 2012 12:00

parno написа:колега информацията която ти бе дадена от всички опитали се да ти помогнат е абсолютно точна за автомобили с оригинално монтирани части
ако климатика ти е диавиа,мидеа или хуйджитсу се сещаш - не можем да гадаем :lol:
радвам се все пак ,че си решил проблема си
колкото до доверието към форума и потребителите му - от тях може много да се научи та не показвай неблагодарност и неуважение, утре да не ти затрябва друг съвет mhihi

нищо лошо не искам да кажа за повечето колеги ,напротив аз съм им благодарен че все пак ми дадоха някакви насоки , :bowdown имах предвид отделни индивиди които не изкам да цитирам пак :mrgreen: а що се отнася до съвет сигорно и за в бъдеще ще ги изкам :012:

automan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот automan » Чет 19 юли 2012 13:31

и все пак да питам защо н е работи 1-ва степен :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”