Пада ми акумулатора на Голф 2
Re: Пада ми акумулатора на Голф 2
Ако радиото има голяма консумация на ток, то такава повреда се отстранява трудно, трябва да се ел.техник, добри познания-схемотехника, и т.н. По-безболезнения и прост начин, както писах по-горе е през отделно ключе да се захранва радиото. Така когато го спреш, ще си сигурен, че консумацията е нула. Остава само да не забравяш да го изключваш след излизане от колата. Тогава захранването ще трябва да реализираш от контактния ключ (по-добре с разтоварващо реле) и когато извадиш ключа радиото винаги ще остава без захранване и така гарантирано няма да има паразитна консумация.
-
tihomir
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. Аз имах същия проблем,той се дължи на начина по който е подвързано CDто. Всички ги вързваме да можем да слушаме музика когато колата не е на контакт, това е грешно но всички го знаем и пак го правим така.Ако искате да слушате музика когато колата не е на контакт и като изгасите CDто да не ви свършва акумолатора му сваляйте панела всеки път.
При мен това даде резултат.Поздрави на всички.
При мен това даде резултат.Поздрави на всички.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
tihomir ако имаш проблем с сидито съм съгласен,иначе въобще не съм съгласен с теб.До сега не съм имай оригинално сиди,всичките известни и неизвестни дървета,кой по малко дърво,кой по голямо и сега съм с един Тъндър и проблеми от този сорт не съм имал.Имам съмнение че при вас не са вързани правилно кабелите жълт мемори и червен постоянен +.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”