Голф3 1.8 АБС -след смяна на бензинова помпа прекъсва
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Прекъсва на бензин след смяна на бензинова помпа
Колеги проблема е с помпата е решен. Смених днеска помпата с друга от моргата казах му че не му работи... Даде ми друга колата запали си на бензин работи... Обачи като е карам прекъсва от 4-5 месеца не съм е карал на бензин.. Филтъра е сменен миналата година максимум да съм карал от тогава докато ми се развали помпата 100км. Кажете какво да правя. Иначе на място си държи обороти
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: Голф3 1.8 АБС -Смених помпата и пак неще да пали - помагайте
Свърши стария бензин , налей нов /пресен / и ресетни компа .
- predat0r
Re: Голф3 1.8 АБС -Смених помпата и пак неще да пали - помагайте
red rider написа:Свърши стария бензин , налей нов /пресен / и ресетни компа .
Тоест да махна плюса ? Мисля да и слагам V-Power Racing 100октанов дали нещо ще и стане
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: Голф3 1.8 АБС -след смяна на бензинова помпа прекъсва
Да . Няма значение колко октана , няма да усетиш някаква разлика .
за да изчистиш евентуални грешки .. и ако продължи пак , да търсиш проблема другаде .
predat0r написа:А компютора за какво да го ресна ?
за да изчистиш евентуални грешки .. и ако продължи пак , да търсиш проблема другаде .
Последна промяна от red rider на Съб 29 сеп 2012 20:45, променено общо 1 път.
- predat0r
red rider написа:Да . Няма значение колко октана , няма да усетиш някаква разлика .
А компютора за какво да го ресна ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам подобен проблем след смяна на помпата(карах над 7000км и 7месеца само на газ без бензинова помпа), колата заработи но проблема при мен е друг има леко чукане мисля че е аванса, след като върна ключа гасне трудно дори прави оборот два назад и аз мисля че е от бензина. Иначе пали от раз и не прекасва!
- predat0r
stefaan84 написа:Имам подобен проблем след смяна на помпата(карах над 7000км и 7месеца само на газ без бензинова помпа), колата заработи но проблема при мен е друг има леко чукане мисля че е аванса, след като върна ключа гасне трудно дори прави оборот два назад и аз мисля че е от бензина. Иначе пали от раз и не прекасва!
При мене прекъсва колата но мисля че леко по леко се отпушва

-
- Автомобил:
- Двигател:
predat0r написа:stefaan84 написа:Имам подобен проблем след смяна на помпата(карах над 7000км и 7месеца само на газ без бензинова помпа), колата заработи но проблема при мен е друг има леко чукане мисля че е аванса, след като върна ключа гасне трудно дори прави оборот два назад и аз мисля че е от бензина. Иначе пали от раз и не прекасва!
Kолега помпата изгориа отново за има нема 5км, сложих друга от 1,8ААМ и сега има друг проблем започна да прекасва и да пуши много яко, това с гасенето и детонациите продалжи.
Сипах 5л нов бензин и пак продалжи с прекасването и детонациите карах кам 20км, но точно преди да я паркирам и да я оставя паля и няма прекасване гаса няма детонации.
След седмица ще имам вазможност да я запаля пак и ще пиша какво е станало.
- predat0r
stefaan84 написа:predat0r написа:stefaan84 написа:Имам подобен проблем след смяна на помпата(карах над 7000км и 7месеца само на газ без бензинова помпа), колата заработи но проблема при мен е друг има леко чукане мисля че е аванса, след като върна ключа гасне трудно дори прави оборот два назад и аз мисля че е от бензина. Иначе пали от раз и не прекасва!
Kолега помпата изгориа отново за има нема 5км, сложих друга от 1,8ААМ и сега има друг проблем започна да прекасва и да пуши много яко, това с гасенето и детонациите продалжи.
Сипах 5л нов бензин и пак продалжи с прекасването и детонациите карах кам 20км, но точно преди да я паркирам и да я оставя паля и няма прекасване гаса няма детонации.
След седмица ще имам вазможност да я запаля пак и ще пиша какво е станало.
Ако нямаш реле за прекъсване на бензиновата помпа като караш на гас сложи си.. Аз вчера бях на на газаджия за 15лв ме оправи... Труд + реле + проводници... Първо ме попита защо искам да го монтирам то е едно и също ако имам в резервоара минимум 10литра бензин.. И аз му казах че нямам винаги възможност да налея бензин за 30-40лв на веднъж и искам реле..... Иначе в резервоара имам към 11-12литра бензин... Но релето съм го сложил за по сигурно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”