CORRADO G60 загрява много при висока скорост
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
г60
Що ве да си кара с колкото иска....Можеш да провериш втората скорост на вентилатора(мисля че е две скорости)а може да е и от включватела на вентилатора да не включва навреме.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: г60
Achim Lauritzen написа:Що ве да си кара с колкото иска....Можеш да провериш втората скорост на вентилатора(мисля че е две скорости)а може да е и от включватела на вентилатора да не включва навреме.
при каране на дулго вентилатор да се включва, пак си помисли

- vurjil
- Автомобил:
- Двигател:
ре
NovobranecGT написа:valdo написа:Хубаво, де - и на мен ми качва, ама нищо не е станало. От Драгалеци до "Алеко" като си правя Director Drive сега в тия условия (зима е) качва и до 118 градуса, а в планината температурата си е доста под нулата. Това при обороти от 3000 до 5000. Като слизам надолу пада до към 90 градуса.
Е, поне СИ МИСЛЯ, че нищо не е станало... gruebel
Може и да е нормално ама колегата се притеснява, че през летните горещини тая температура ще скочи още
Мойе да е термостата!При едно приател4е бе6е така на сеата и след като смени термостата запо4на да му изьжърлйа антифриза,оказа се 4е е гарнитура на главата!Но и марку4ите мъ бяха камак!При работе6т двигател ги стисни ако са твърди

ти откаде знаеш за кви километри ми е изчислена колата е брато тва е корадо 1,8 компресорен мотор с чип 172 коня и ще ми говориш за изчисления алоооооо с тая кола сам вдигал 250 е братMichael написа:Тука за мезе ни взеха. нямам нищо против скоростта но това не еизчилсена кола за да поддържа подобни километри.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”