Golf4_PM написа:Имам същия проблем. Смених 2 термостата и пак не стана. А перката дори и не ще да върти
Остави я на място да поработи 15-20минути да видиш че на място като позагрее ще тръгне да върти перката

Golf4_PM написа:Имам същия проблем. Смених 2 термостата и пак не стана. А перката дори и не ще да върти
predat0r написа:Golf4_PM написа:Имам същия проблем. Смених 2 термостата и пак не стана. А перката дори и не ще да върти
Остави я на място да поработи 15-20минути да видиш че на място като позагрее ще тръгне да върти перката
Dushan написа:Колко време стои на 80 градуса? Моят седи 20 минути да вдигне 85, няколко минути стои на 85 преди да се вдигне и да пусне перката. Съвет от мен. Ако имаш парно зимата, не пипай колата! Ако започне да загрява и да пуска перката, при мен се вдига разхода... на газ! Ако си на газ - по-малка температура по-добре. Аз и на бензин да бях, и да правеше така, пак нямаше да я пипам! Хиляди пъти по-гадно е да загрява повече! Като цяло ако имаш парно, карай си и се радвай!
Dushan написа:Това АБД са егати двигателите. 1/3 загряват много, 1/3 не загряват и само останалата 1/3 работят нормално...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 181 госта