Вода в купето на Голф 4
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Вода в купето на Голф 4
колеги, аз пък днес забелязах, че мокета в багажниса ми е мокър. Също и на щората, която е над кората, отляво има мокро петно. Явно при мен ще е от маркуча на пръскалката, но някой може ли да ме насочи по-точно къде да търся?
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
VALENTINO87 написа:колеги, аз пък днес забелязах, че мокета в багажниса ми е мокър. Също и на щората, която е над кората, отляво има мокро петно. Явно при мен ще е от маркуча на пръскалката, но някой може ли да ме насочи по-точно къде да търся?
Като застанеш зад колата в горе в ляво под кората на тавана е снадката за задната чистачка и от там най- често тече за целта се сваля лявата задна колонка и напречната лайсна
-
Днес нямах време и сега гледах как е положението. Видях, че има мокро петно по колоната. Пуснах да мия задното стъкло и се чува,че пръска някъде вътре, около колоната и явно се стича на мокета в багажника. Утре по светло ще го погледна. Някой може ли да помогне, как най-лесно да сваля кората на задната колонка? И ако е спукано маркучето, да го лепя ли или да го сменям?
-
разглобих корите отзад и стигнах до маркуча, но до снадката не. Видимо изглежда здраво. Бях сам и нямаше кой да натисне ръчката и да видя откъде тече...ако е дупка в маркуча, как да процедирам - да сменя парче маркуч и с някакъв адаптер (от аквариумните мажазини) да свържа 2те части на маркуча?
- Bucata
- Автомобил:
- Двигател:
Еми Вальо със снадка....изрязваш там където ти е пукнат (скъсан) и слагаш здраво парче 

-
колегата @kgdim беше прав. Благодаря му ,за което. Точно снадката беше излезнала и от там идваше проблема. Но на пръв поглед не я намерих и сега пак се пробвах...вече всичко е ок 

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
VALENTINO87 написа:колегата @kgdim беше прав. Благодаря му ,за което. Точно снадката беше излезнала и от там идваше проблема. Но на пръв поглед не я намерих и сега пак се пробвах...вече всичко е ок
Не питай старило питай патило

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”