L&R написа:buFka написа:
а да...бензинов, щото дизел с газ незнам да имасъжалявам грешката е моя, че не съм уточнил.
има за справки градски транспорт-икарус-екодизел
Кой е най-добрия бензинов мотор на Голф 3?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Nadya_ написа:buFka написа:L&R написа:Буфката пита като гледам само за бензинови
а да...бензинов, щото дизел с газ незнам да имасъжалявам грешката е моя, че не съм уточнил.
Ееее, Буфка, оправи си заглавието тогава!![]()
Ясно е, че има дискриминация...и няма смисъл да питам къде са AFN, 1Z....?!!!![]()
![]()
![]()
Чуствам се като циганин в университет
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:buFka написа:L&R написа:Буфката пита като гледам само за бензинови
Ееее, Буфка, оправи си заглавието тогава!![]()
Ясно е, че има дискриминация...и няма смисъл да питам къде са AFN, 1Z....?!!!![]()
![]()
![]()
Айде айде....дори да не опиша, че иде реч за бензиновите - то се вижда кои модели съм изброил.
П.С. Ти си гледай бобчо не бензиновите (сорри ма не се сдържах)...

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kokovanev написа:Още един глас за ABS, нищо че не съм с такъв... За съжаление...
Айде от мене поне още 5 гласа,защото такова моторче наистина е удоволствие да го караш,да го слушаш и да го поддържаш.Просто,здраво,дълголетно и икономично за обема си.
Разтоварен двгател от американски тип(макимален въртящ момент при 2750 оборота-то си близко до дизела!?) и 90 к.с от 1800 сс-просто перфектно!
Аз например периодично си отварям капака на двигателя и с удоволствие си го слушам как ПЕЕ и си тактува като във филхармонията!А за газ няма по-добро!
За съжаление швабите се усетиха,че нямат търговска файда от такива дълголетници(до 600 000 км без проблем-после не знам) и след 1994 година е спрян от производство!Амин!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
WOOF написа:Здравейте , аз съм с ABS и газ проблем засега няма от 3-4 месеца, с BRC газово съм и ми дава 11-14 газ в града зависи как караш ,а извън градско пак зависи , но в интеревала 8-9.5 на 100.
p:s със здраве
Аз съм със същия двигател и същото газово-2 години без да имам никакъв проблем(имам и подобен разход в зависимост от начина на каране и температурата на околната среда)-така ,че чакат те още години безаварийно каране!
Жив и здрав!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”