VW Golf3 1,6 75к.с. - гасне без причина
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
а този датчик на Хол еднакъв ли е за моно инжекциите. Аз имам горе долу същия проблем на загрял двигател и особено в мокро време. На празен ход не гасне, но когато спирам на сфетофар или паркиране, от свобдна на ниски обороти като подам по-рязко газ и педала стига до долу а колата се дави и гасне. Ако успее да се исфорсира, чат пат се чува пукане или по-скоро плюене от аспуха (неизгоряло гориво ?)..Та щото го имам на газ и бензин това, изключвам бенз помпата.. 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- ForZaMilan
- Автомобил:
- Двигател:
- ForZaMilan
- Автомобил:
- Двигател:
el.jay написа:а този датчик на Хол еднакъв ли е за моно инжекциите. Аз имам горе долу същия проблем на загрял двигател и особено в мокро време. На празен ход не гасне, но когато спирам на сфетофар или паркиране, от свобдна на ниски обороти като подам по-рязко газ и педала стига до долу а колата се дави и гасне. Ако успее да се исфорсира, чат пат се чува пукане или по-скоро плюене от аспуха (неизгоряло гориво ?)..Та щото го имам на газ и бензин това, изключвам бенз помпата..
Същия проблем имах и аз в влажно и морко време.... смених датчика и всичко е наред вече!
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
За колегата с АБУ-то аз се излекувах от същата болест ма с 1 торба пари същото нещо гаснеше когато и където си поиска та смених:
делко, кабели, бубина кумотатор, датчик на хол, ЕКУ, капачка палец, сотуера на колата, филтри махнах газта бе ч торба с части и сичко ново, а и бензиновата помпа, и се оказа ЕКУ-то по диагностики и тн сичко си е на шест и в следващия момент е загаснал ако имаш варянт смени ЕКУ-то и бубината за да изтестваш поне месец но при мене беше то и е доста често срещано при АБУ-то
делко, кабели, бубина кумотатор, датчик на хол, ЕКУ, капачка палец, сотуера на колата, филтри махнах газта бе ч торба с части и сичко ново, а и бензиновата помпа, и се оказа ЕКУ-то по диагностики и тн сичко си е на шест и в следващия момент е загаснал ако имаш варянт смени ЕКУ-то и бубината за да изтестваш поне месец но при мене беше то и е доста често срещано при АБУ-то
- Conqueror
- Автомобил:
- Двигател:
Гасне без причина ...
Смених бобината, кабелите, датчик на Хол и продължава да гасне
Идеи?????

Идеи?????
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Гасне без причина ...