След смяна на антифриз,парното е много слабо
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: След смяна на антифриз,парното е много слабо
Тези препарати за отпушване не зная какво точно съдържат, но ако искаш пробвай един евтин вариант, нека колегите да кажат дали не е по-вреден от въпросните. Опитай с оцет и вода да напълниш радиаторчето. Преди чистех котления камък от тенджерата с оцет, понеже като преварявах водата на дъното се образуваше такъв. С оцета ставаха нещата. Предполагам, че може да помогне при теб. 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Човек на тази кола както е без климатик за под 2 часа се сменя радиаторчето направо го сменяй и не се занимавай.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:Човек на тази кола както е без климатик за под 2 часа се сменя радиаторчето направо го сменяй и не се занимавай.
ЕТО И РЕШЕНИЕТО

Ne съм свалял табло а съм чувал че е кошмарно.Все пак ако се наложи ще го направя и ще облепя клапите(така и така се сваля,нали).
Разредих антифриза 2:1 с вода,но без ефект.Съжалявам че го направих,защото няма логика,хората от далечния север с температури -60,със сигурност не разреждат,но имат парно,нали

Свалих входящите маркучи към парното ,от към двигателния отсег и с пароструйка изкарах много гадост като кал.Редувахме двата маркуча,докато не потече чиста вода.И само за да покажа че се гордея с тази кола,че сме горди такива собственици,ще споделя мнението на мой приятел от форума на пежо.Той бе много учуден как съм намерил тези маркучи и вярно,като ми показа,в пежото са заврени в ГЗ на котето

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”