acess написа:Тва 20 лв сигурно само грацко караш 100 км да гори толкоша смесения разход сигурно е кам 10 11 ?
Да кара се само градско,най вече на къси растояния.Извънградско разхода от 7,5 при 100-110 отива до 11-12 при тежак крак

acess написа:Тва 20 лв сигурно само грацко караш 100 км да гори толкоша смесения разход сигурно е кам 10 11 ?
batmit написа:На 1.6 градско по каталог е 10.3 бензин.
PyMu написа:batmit написа:На 1.6 градско по каталог е 10.3 бензин.
Ми да, заради тежестта на купето. Нямах представа за разхода на 1.6, но това е ужасно.![]()
Моята дава градско 10.4-10.5 като я карам по-спокойно и 11.27 като я настъпвам.
Както казах, изобщо не си струва...
Stef4osg написа:Как го изчисляваш тоз разход колежке ???
С капкомер може би?
vnkostadinov написа:Защо си изключил 2.0 от списъка? До колкото съм чел тук, това е един от най-коравите мотори на VW и ако сега трябваше да си купувам кола, бих заложил именно на него ;)
RoadRunner написа:Martinesto, дава ти 6/100 като е на платформа или като те дърпат??
martinesto написа:RoadRunner написа:Martinesto, дава ти 6/100 като е на платформа или като те дърпат??
Твоята така ли я караш ? Като поддържам скорост от 90 км с хубав бензин от ОМВ.Засичал съм го поне 10 пъти.Не виждам кое те впечатлява? Знам как да си карам колата и който ще да вярва. Ако закачим платформа няма да е 6/100 гарантирам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта