VW golf 3 2.0e проблем с двигателя помагайте.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW golf 3 2.0e проблем с двигателя помагайте.
Мда често си давам гас.Значи засега ще видя ако е от гумичките добре но ако не е става лошо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега първо си измери компресията ако е добре и не е маслена сменяй вложки и не се занимавай с глупости.По отношение на 2е корав и много паргав двигател трудно се скапва,аз две години имам такъв и сам много доволен
- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
Прочетох мненията на колегите, но искам да изкажа и своето собствено:
Карам със същия мотор, имам същия проблем, и то не от гумички (вложки) на клапаните, нито от гарнитура на цилиндровата глава. При мен проблемът е, че на първи цилиндър е износен масленият сегмент и при по-сериозно вкарване в обороти на двигателя (5000-6000), започва нечовешкото пушене, причинено от завъртане на сегмента в канала на буталото. Затова за завишения разход на масло не винаги са виновни гумичките (вложките) на клапаните
Такаа... Казах си аз моята
, но все пак послушай колегите, пробвай първо с гумички на клапаните, а ако не се оправят нещата, тогава бъркай по-навътре
Успех!
Карам със същия мотор, имам същия проблем, и то не от гумички (вложки) на клапаните, нито от гарнитура на цилиндровата глава. При мен проблемът е, че на първи цилиндър е износен масленият сегмент и при по-сериозно вкарване в обороти на двигателя (5000-6000), започва нечовешкото пушене, причинено от завъртане на сегмента в канала на буталото. Затова за завишения разход на масло не винаги са виновни гумичките (вложките) на клапаните

Такаа... Казах си аз моята

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”