Най-удобният салон за голф3
- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
Re: Най-удобният салон за голф3
лично на мен ми е много одобно и се отпускам мм...
- Vonox_abd
- Автомобил: MK4
- Двигател: AGU
На дълго с плиткото рекаро трябва да си слагам космодиск, въпреки че съм 175 и съм 68 кг.Ама не е удобно ..
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, за мен проблемът не е в седалката. На смотаните тройки кормилото им е твърде далеч... Аз съм 183 и седалката си ми е удобна, обаче като я настройвам има три положения: 1 - спъвам се в педалите, за да ми е удобно кормилото, 2 - не стигам кормилото, за да не си чупя краката в педалите, 3 - дигнал съм я като в микробус, за да са ми ужким удобни педалите и кормилото. Кво излиза - за мен поне, ако воланът беше една идея по-към шофьора не бих имал проблем с голфарито.
А относно самия салон - ГТИ с плитко рекаро. Добре си е, поне ми е по-удобен от на астра (особено), фиятите от тея години, БМВ 3 пак от тези години (седалката му е миниатюрна), на форд и хонда седалката по-ми харесва, а на рено 19 просто беше фотьойл. Все пак мисля, че освен проблема с кормилото, немците са се справили прекрасно, за инженерни решения от 1991г.
Поздрави!
А относно самия салон - ГТИ с плитко рекаро. Добре си е, поне ми е по-удобен от на астра (особено), фиятите от тея години, БМВ 3 пак от тези години (седалката му е миниатюрна), на форд и хонда седалката по-ми харесва, а на рено 19 просто беше фотьойл. Все пак мисля, че освен проблема с кормилото, немците са се справили прекрасно, за инженерни решения от 1991г.
Поздрави!
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
speedvw написа:Аз съм със плитко рекаро от GTD.Взех колата с тях.
И моят голф беше с такова рекаро . Никога не е било да се чувствам кофти в него дори и на дълаг път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Много бързо забравихте ладите и москвичите.С тях едно пътуване до морето и гърба ставаше леш
На мен си ми е удобен плиткото рекаро.На дълъг път си е изморително с голф 3,но не толкова заради седалките,колкото заради по-твърдата возия на колата.

На мен си ми е удобен плиткото рекаро.На дълъг път си е изморително с голф 3,но не толкова заради седалките,колкото заради по-твърдата возия на колата.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Лада, лада, но на 2107 седалките са италиански и мн добре направени. Признавам, на дъбъг път съм се возил като бях малък, но покарах една служебна 7-ица и седалките бяха страшно удобни. На мен поне.
Подчертавам, 2107, другите са друг въпрос.
Подчертавам, 2107, другите са друг въпрос.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Добре де,имах предвид жигулите с квадратните предни седалки..ужас
На мойта и бях сложил предни от форд ескорт.Бяха доста удобни спрямо оригиналните.

На мойта и бях сложил предни от форд ескорт.Бяха доста удобни спрямо оригиналните.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха, да. Аз преди голфа имах форд орион, 1987. Седалките бяха страшни, не много широки, но наистина удобни.
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
На мен пък плиткото рекаро ми е една идея по удобно от дълбокото
-
- Автомобил:
- Двигател:
За мен "дълбокият" Рекаро салон за Г3 е една идея по-твърд, отколкото ми харесва, но не съм седял в по-удобен досега. На дълъг път няма нищо общо с всички останали. Жена ми също го предпочита пред другите.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
стандартен плюшен салон на Г3 е по-удобен от GTI салон за голф 2 - поне на мен така ми се виждат нещата от това което съм имал
но до момента най-удобното седало в което съм бил е кожен GTI салон от голф 3
но до момента най-удобното седало в което съм бил е кожен GTI салон от голф 3
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”