Фарове??

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Чет 17 фев 2005 23:13

DragoCL написа:тамън щях да ги хваля нарва

и аз съм с NARVA ... мисля че не са лоши ... аз даже в началото си помислих че са VARTA :lol:

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Чет 17 фев 2005 23:43

leavon написа:Като стана дума за крушки и H4 55/60W: Мислите ли, че може да се направи нещо по въпроса да не се слагат по колите тези крушки 90/100W, защото е страшно заслепяване по пътищата. "Късите" 90W са 150% от нормалните "дълги" 60W. Аз мисля, че просто трябва да се забранят толкова мощните крушки.

Ами за съжаление аз карам с 90/100.Вярно е,4е дори и на къси като карам отсреща ми присветкат.Дори спуках стъклата на фаровете от топлината :?

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Чет 17 фев 2005 23:46

vasstop написа:pinci,
колегата е от Пловдив.

leavon,
ако идваш към София и се интересуваш, пусни едно съобщение на лични и ще се уговорим, може и към Ваското да наминем да ти направи един тест на инсталацията. Много често при VW има загуби по ел. мрежата и оттам фаровете светят по-слабо.
А аз иначе съм със крушки Narva 100/90 W които струват 7лв. едната и съм доволен от тях, много е важно как са ти регулирани фаровете, така че като караш на къси да не заслепяват, а същевременно да виждаш пътя добре. Друг е случая, когато някой кара срещу теб на дълги да му "светнеш като тираджия" за да се усети...

Има и един друг момент, че тези крушки са забранени в Европа, но в нашите условия на ями по улиците предпочитам да виждам къде карам, за да не си счупя колата, след като няма контрол за това дали си с правилната мощност крушки, но пък нека първо да оправят гадните дупки...

Всъщност аз не се оплаквам от това, че моите са слаби, а, че някои, като че ли нарочно, оставят фаровете нагоре, за да "издухат" насрещния със светлина. Така могат да станат много сериозни бели, особено в града или с някоя каруца без светлини. Да не говорим за разни сладури, спряли вляво и надули фаровете срещу потока от коли. Е тогава наистина ми идва да ги помета..

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 17 фев 2005 23:51

leavon написа:Всъщност аз не се оплаквам от това, че моите са слаби, а, че някои, като че ли нарочно, оставят фаровете нагоре, за да "издухат" насрещния със светлина. Така могат да станат много сериозни бели, особено в града или с някоя каруца без светлини. Да не говорим за разни сладури, спряли вляво и надули фаровете срещу потока от коли. Е тогава наистина ми идва да ги помета..

Съжалявам, може би си прав и ти, специално моите фарове ходих да ги регулират в Юнитрейд, дадох 15лв и си пазя фактурата. Досега никой не ми е присветнал (освен ако не предупреждава за полиция:) )
Но предпочитам да карам със 100/90 мощност, мразя когато нещо не ми свети по колата като хората...

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Пет 18 фев 2005 0:07

vasstop написа:
leavon написа:
Но предпочитам да карам със 100/90 мощност, мразя когато нещо не ми свети по колата като хората...

Я моля ти се го обясни малко по-разбираемо?.
ФАровете на моита кола са регулирани есента.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”