Това са правила за всички видове гуми за стандартно каране. Виж, ако си ентосиаст им вкарай повечко въздух

Горе долу така са нещата , аз не карам голф , ама бях напомпил всичките на 2.5 веднъж и трябваше да ходя на зъболекар
Аз исках да слагам 16(в момента и аз съм на вълна гуми и джанти) и затова преди седмица сложих на брат ми 17"-ките да вида как ще е. Мислех ,че няма да има тръгване, но разлика голяма не усетих ( в сравнение с 14"стомана) Колата си набира без проблем ( колата ми е голф 3 ,1.6 , 75 коняIco74 написа:колеги с г3 1.6 75к.с съм и съм си приготвил лети джанти 15ки със195.50.15гуми кажете кво да правя да ги слагам ли че чувам че отзад можело да опират в подкалниците и дали няма да стане много твърда возията идали няма и колата да стане мудна абе много въпросителни моля за съвет благодаря ви предварително
Ico74 написа:благодаря ви явно са ме заблудили .един познат ми разправя че като се качили 3ма отзад и на неравности му стържели задните гуми в подкалниците незнам ще ги слагам пък то ще си каже а разхода как е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта