амортесьор голф3 1.8ми

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: амортесьор голф3 1.8ми

Мнениеот muns61 » Съб 20 юли 2013 22:41

Kostiev написа:
muns61 написа:Спри да пишеш небивалици, да не кажа глупости! Като обуеш 2 различни обувки - скъсана и здрава, къса ли се здравата заради старата?! А? Аман от клавиатурни специалисти...
Не знам - ти ако си обущар, аз съм механик и знам защо се троши новият амортисьор, знам защо клати и колата по диагонал. Но точно на такъв тъпак като теб не бих обяснявал. Сменяй си обувките по една, амортисьорите по един ако щеш...

Много монтьорски фолклор си слушал и много търговски лакърдии! Поработи още някоя година, та от монтьор да станеш майстор и да можеш да преценяваш ситуациите, а не само да действаш по заучена схема.

По темата. Поддръжката на кола е въпрос на желание и възможности. Както казах, няма смисъл да сменяш амортисьори един по един, заради реглаж най-вече. Може да ги купиш един по един, но ги смени едновременно. Не е проблем да покараш с дефектирал, ако не се правиш на състезател и внимаваш по неравностите. Опасността не е, че ще ти се разбие нещо, а че в някоя ситуация може да изгубиш управляемост - завой с неравности, вълни по асфалта. Пък и усещането при каране не е приятно.

automan
Автомобил:
Двигател:

Re: амортесьор голф3 1.8ми

Мнениеот automan » Сря 14 авг 2013 10:19

смених си амортесьорите комплект и двата Монро . как са като качество , някой има ли впечатление . някак си стана по твърда возията . иначе стария беше изтекло всичкото масло :rolleyes

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”