Офф
Вече си мисля, че е по-добре да си купиш кола, карана в България. Шмекериите на джамбазите вече някой ги е отнесъл...
Посъветвайте ме за моя голф 5
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
Re: Посъветвайте ме за моя голф 5
и аз вече съм на това мнение 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колежке, много лошо попадение си направила, както аз преди години но с по-малка сума и направих 3-та грешка, а твоята е 5-та грешка но с по-голяма сума! И запони, ако не правиш мотор, ще правиш купе, не за друго, просто 2-ра ръка кола, няма как да не ти е гадно! НО не се предавай стягай колата и дано парите ти стигат и да я караш а не само да ремонтираш!
Вчера имах работа и минах през въпросната автокъща http://bomi.mobile.bg/
Разгледах една Голф 5-ца сива, дизел цена по спомен 13 500 лв! По принцип не разбирам много от коли, но само каго погледах решетката колко криво е сложена просто си личи, че поне 50% от колите са съживявани!
А когато влязох в авто къщата си казах, дали е вярно това което казват по форума, и определено не вярвам на всичко което се пише, но се оказаха прави колегите както и ти! Много лъскави коли, правени и направени некадърно. Жалко, че си изгоряла така гадно, но колите са привличащи добре измити и подредени!
Със здраве да си караш колата, и само хубави моменти с нея!
Вчера имах работа и минах през въпросната автокъща http://bomi.mobile.bg/
Разгледах една Голф 5-ца сива, дизел цена по спомен 13 500 лв! По принцип не разбирам много от коли, но само каго погледах решетката колко криво е сложена просто си личи, че поне 50% от колите са съживявани!
А когато влязох в авто къщата си казах, дали е вярно това което казват по форума, и определено не вярвам на всичко което се пише, но се оказаха прави колегите както и ти! Много лъскави коли, правени и направени некадърно. Жалко, че си изгоряла така гадно, но колите са привличащи добре измити и подредени!
Със здраве да си караш колата, и само хубави моменти с нея!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Бтв, има и друг момент. Явно тая кола хич не е пазена, което предполага да се случат и други поразии. Аз на твое място сериозно бих се замислил да я продам, докато все още държи цена, а и към момента вероятно е в търговско състояние. (С това мнение си противореча на горното, но изглежда и случаят е доста сериозен).
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Офф
Вече си мисля, че е по-добре да си купиш кола, карана в България. Шмекериите на джамбазите вече някой ги е отнесъл...
Въобще не съм съгласен, във всяка 2ра тема със сериозен проблем с дадена кола като гледам хората питат 2 неща
"да я правя ли и да си карам или да я натамъня и продам" т.е шанса да попаднеш на натъманена кола за продаване също е адски голям, само като се замислиш всеки който има сериозен проблем с колата му минава през акъла да прави и продава, нали ако си направиш колата мераклийски ще продължиш да си я караш, защо да я продаваш ?
- ingenera7
- Автомобил:
- Двигател:
boqn92 написа:От 2008 насам имаме Голф 5 1.9ТДИ 105кс до сега проблеми освен маховик и предни тампони други проблеми не сме имали.Като я взехме беше на 42-43х км реални от приятел в Белгия сега е на 150 някъде.Като цяло 2.0ТДИ преди 08г не бих си взел
И аз съм горд собственик на голф 5 1,9 от 3 год. Оттогава единственото, което съм сменил е съединител, но да не дърпам дявола за опашката

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”