Голф 4 тропа.Но откъде???
Re: Голф 4 тропа.Но откъде???
Колега на кой викаш упорния този отзад или този който е откъм ремъците?
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Този Отзад.
При мен е подобно. Като подам газ и чукне пусна газта и пак подам и пак чукне.
При мен е подобно. Като подам газ и чукне пусна газта и пак подам и пак чукне.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Е на тоя тампон по средата на тая тръба. Влиза в двигатела отпред под демпферната шайба е

- Anonymous88
да омекнала е гумата на тампона и има хлабина при подаване на газ мАтора се напрегне и кутията подпре в него и няма проблем,но е дразнещо
Колега проверих го тоя тампон като го напъна със щанга мърда ама това е нормално според мен. иначе не е разбит.може да е по омекнал но е здрав.ама дали е от него не е ясно.
Колеги смених въпросния упорен тампон DOG BONE.Но проблема си го има още!!!!!!! 

- Anonymous88
Колега наистина спри се малко набута свет пари
и проблема си остана.
Погледни пружина да няма счупена(малко вероятно е) но все пак да си сигурен.
Също така като казваш че скърца, тампоните на Макферсона как са,скърцането може да е от лагерчето на тампона
И пак ти казвам стига хвърля пари на вятъра и прави излишни гимнастики

Погледни пружина да няма счупена(малко вероятно е) но все пак да си сигурен.
Също така като казваш че скърца, тампоните на Макферсона как са,скърцането може да е от лагерчето на тампона
И пак ти казвам стига хвърля пари на вятъра и прави излишни гимнастики
Вече приключих с даването на пари.Нека си тропа(скърца)то някога все ще се разбере от къде е!Все пак нали върви. 

- Gymkhana
- Автомобил: VW Golf 4 1.6 SR
- Двигател: AKL
Здравейте, колеги. Ще си позволя да използвам темата, защото моя проблем е подобен - тропане, което ме дразни ужасно много. Става дума за тропане и скърцане от таблото. Проблема е предимно при студена кола, като загрее достатъчно почти изчезва, може би защото пластмасите се нагреят и раздуят. Днес го установих от къде е - от пасажерската страна, над еърбега, точно под предното стъкло.
http://store.picbg.net/pubpic/06/F1/6734f422f7e506f1.JPG
Въпроса ми е с какво мога да го уплътня там, за да не скърца. На щипки ли е самото табло - възможно ли е да са счупени и от там да дава проблем?
Едит: Колата е Golf 4-ка.
http://store.picbg.net/pubpic/06/F1/6734f422f7e506f1.JPG
Въпроса ми е с какво мога да го уплътня там, за да не скърца. На щипки ли е самото табло - възможно ли е да са счупени и от там да дава проблем?
Едит: Колата е Golf 4-ка.
-
- Автомобил: VW turan 105 tdi
- Двигател: bls 2009
колега и аз имах такъв проблем със тропане и се оказа от големия носач която има гумен тампон смених само тампона която се избива на преса от носача сложих нов тампон и няма скърцане и тропане и много доволен 

Колеги днес направих и една друга профилактика естествено безуспешна.Значи свалих лявата полуоска цялата комплект с каретата и си бях взел чисто ново каре вътрешно с цел да го сменя.Това което ми направи впечатление е че има малък луфт между карето(вътрешно)и шлиците на полуоската пробвах и външното каре и то с луфт пак същия дали е нормално това? Вадя старото вътрешно каре и слагам новото и с него се оказа че има по голям луфт отколкото със старото и така и не го сложих отидох и го върнах в магазина!Та въпроса ми е нормално ли е да има луфт в шлиците?Пружината не е счупена.Тампоните на макферсоните също са нови ама.........тая кола ме съсипа вече я намразих 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Свалян ли ти е преден мост? На следващото ходене на майстор погледни дали са ти притегнати всичките болтове на моста и болтовете на моста към рейката. Тия болтове се водят stretch bolts и е хубаво да се сменят на всяко сваляне на моста. Има доста писано в нета по въпроса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е да има луф в шлиците :)
Колеги искам да попитам някой знае ли какви са симтомите на разбита(прецакана)полуоска в смисъл такъв шлиците да са се по разбили(износили).някой имал ли е такъв проблем защото ме интересува какво шумове има тогава.дали са като мойте?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”