dj_tuhla написа:jaba7a написа:joker още един велик българин с перфектен акцент .Кво ти говориш перфектно български!Ако не можеш ме разбереш .....недеи.Доста хора разбират кво искам да кажа само ти изрева....Перфектний

Колега
jaba7a, остави го не се занимавай с тоя.. това ако не се лъжа е
petev - доктора "на всяко гърне мерудия". Защо ли си е сменил ника обаче.. сигурно се е изложил някъде за пореден път и се прикрива сега

ша мъ извинавът мудиратурити амъ ни съ здържах

Същият съм,същият и не се крия защото не съм си променил данните ...А пък съм мерудия на всяко гърне тъй като колата ми ме научи на това.....ремонтирал съм над 15 възела по колата с помощта на ВАС от форума(за което най-сърдечно благодаря),с много четене и с помощта на добри приятели...Та колата ми стана такава каквато исках да бъде(обновена,пъргава и икономична).Намесвам се навсякъде където мога да споделя опит и да помогна на колеги....да не ги лъжат автомонтьори,продавачи и автоджамбази.Може и някъде да не съм прав,но все пак споделям собствен опит...
А с тебе имахме май един спор за маслата...ти не работеше ли някъде в сферата на продажбите на автоконсумативи?Извини ме ако бъркам.
а пък за начина на изразяване ...то се разбира от само себе си,че ако искаме да си помагаме трябва да сме по-точни и по-ясни!Не е за обиждане!Моля модераторите също да ме извинят!