Ще изтърбушвам катализатора...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
googo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googo » Пет 30 мар 2007 8:36

Колеги колко струва резонаторното гърне за Голф3 1,9Д-горе доло.Мерси

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 30 мар 2007 12:18

joker написа:
kris11 написа:Снеми го и сложи права тръбичка - 10 лв. Като затегнат прегледите нов монтаж на катализатора .-5 лв

Чудесно и добре звучи!!!Ама няма ли да бучи много!!!!Аз по тази причина сложих резонаторно гърне(55 лв с монтажа)!Да видим колко ще издържи!

Малко бучи но след 4500 об .До тях е тихичко. Но назад всичко останало по тръби и гърнета е в ред / без дупки/.

@googo
Между 40 и 60 лв -зависи къде го правиш или вземаш готово.
45лв купувах полско алуминизирано за друга кола. Това беше заедно с монтажа. Сервиза взема от "Косер" с голяма отсъпка и по тоя начин компенсира монтажа.

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 30 мар 2007 12:42

joker написа:[Ами той го сваля майстора, пък сега си седи завит в торба, още съм жив.
А за бученето си бучи- мен много ме кефи , но жената мърмори нон стоп.

Времето за развитието,проявата и доказването на повечето ракови заболявания е между 10 и 15 години...имаш време!!!!Ще си купиш и втора кола!!!!! :P[/quote]

Благодаря за оптимизма, докторе.
Кой знае на колко места си се надишал и ти с азбест без да знаеш, че едно катализаторче ли?
По-напред ще ни уморят консервантите

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 30 мар 2007 13:33

Veso101 написа:
joker написа:[Ами той го сваля майстора, пък сега си седи завит в торба, още съм жив.
А за бученето си бучи- мен много ме кефи , но жената мърмори нон стоп.

Времето за развитието,проявата и доказването на повечето ракови заболявания е между 10 и 15 години...имаш време!!!!Ще си купиш и втора кола!!!!! :P

Благодаря за оптимизма, докторе.
Кой знае на колко места си се надишал и ти с азбест без да знаеш, че едно катализаторче ли?
По-напред ще ни уморят консервантите[/quote]
100% си прав!!!Тъпчат ни с адски гадости!Ама поне не знаем.
А за азбест не съм се нагълтал със сигурност щото знам(или понемисл,че знам) кои материали го съдържат .Ама това нищо не значи...аз да де съм застрахован при дядо Господ,още колоко други причини има!Ако не си разбрал черния хумор извинявай!
Ние лекарите така си се шегуваме помежду си!
Но все пак реших да пиша някои неща защото наистина азбеста със сигурност дори и в малки количеста не прощава-малките му иглички мигрират из целия бял дроб и остават там завинаги.А около игличките се дава началото на тумора.
Хайде стига съм плашил колегите,не е чак толкова страшно....да са живи и здрави всички и да го има по-дълго форума!!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”