Газови или Маслени Амортисъори?
Подкрепям.За мен - най-добрите.Определено много добриThunder написа:Aз съм за Sachs.Сложих си такива преди 2 години и отпред и отзад и е бахти мекичкото.Все едно съм в лодка, но все пак е Golf де.За Billstein не съм се сетил тогава да си сложа ама то сигурно щото не са ми предложили де.Та така моя глас е за Sachs.

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bilstein Vs Sachs
Предния Bilstein е 96.00 кинта,а задния 84.00 Vs Sachs e 134.00 преден към 93.60 заден,като качество и двата са варианта са доста удачни въпроса е кое има в наличност.
И аз да напиша нещо - то колегата явно си е избрал какви, ама поне за другите. След хиляди питания и перипетии, то какво ли ми не обясняваха, как ще ми изпадат пломбите, как ще ми се разбие предницата аз се реших и сложих газови Bilstein. Та значи вече карам 2-3 дни. Колата вози по-меко от колкото с маслените !!!!!
. А си е стабилна в завои. Дали съм уцелил някакви маслено-газови или...........не знам, но имам приятели с газово верно е ужас. Мойте трябва да са газови, защото се разпъваха сами, като ги купих. К'ва е тая работа и аз нее знам, ама съм много доволен

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”