смених тампона на двигателя и сега тресе......

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 10 апр 2007 17:29

gotin_83 написа:тресящия го върнах взех от друг магазин на друга марка малко по скъп уш немски и той тресе върнах и него и сега за 54лв. чакам да ми доставят феби със стария ми тампон въобще не тресе в смисъл на място но като тръгвам двигателя иска да идва при мен та утре ми казаха че ще ми донесат новия и ще пиша какво е станало

А сети ли се да провериш цената в Юнитрейд или Порше БГ да не се окаже че е същата или малко по-висока, но поне са истински !

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 10 апр 2007 18:36

Stivi написа:
gotin_83 написа:тресящия го върнах взех от друг магазин на друга марка малко по скъп уш немски и той тресе върнах и него и сега за 54лв. чакам да ми доставят феби със стария ми тампон въобще не тресе в смисъл на място но като тръгвам двигателя иска да идва при мен та утре ми казаха че ще ми донесат новия и ще пиша какво е станало

А сети ли се да провериш цената в Юнитрейд или Порше БГ да не се окаже че е същата или малко по-висока, но поне са истински !

Там е над 130лв :roll:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 10 апр 2007 18:44

bomber написа:Там е над 130лв :roll:

Бреий че те като на Г4 тез тампони бе,аз мислех че са по-евтинки :shock Пък и разликата голяма 50лв за "уж оригинален" а 130 за оригинален ! При мен съотношението беше 100лв към 143лв затова предпочетох по-скъпия ,ама колегата да стиска палци последния да е читав !

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 10 апр 2007 19:51

За мойто голфче беше 136лв.-тампона ,който е точно под предната решетка.

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Вто 10 апр 2007 20:07

пак нищо нестана не ми донесе феби а валео на 50лв. пробвах го и пак тресе много слабо ама тресе като сложих стария пак спря и засега се отказвам май първо ще мина през майстор защото ме съмнява че като сложа читав отпред може да имам някой заден разбит и вибрациите да идват отнего вече незнам какво да мисля :dontknow: сега съм пак със стария тампон обаче за да се отеша отидох и си вземах усилвател с елипси и бас за отзат та поне да тресе за хубаво :P

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”