А иначе колаа ми е на 101хил км,ама ако броя и (евентуално)превъртените преди покупката...
Махане на катализатора и технически преглед
-
Palavia_sf
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
da6o_amvr написа:И аз пак да питам:Има ли начин по който да проверя дали ми е запушен катализатора(дали някой майстор ще може да ми каже)?
Ако колата ти е над 150 000 км,а тя най вероятно е.......няма какво да проверяваш...изтекъл му експлоатационния пробег-това е вид филтър след определени километри той се хвърля.....само дето струва бая парици....айде да не се правим по-католици от папата и по-европейци от европейците!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:Ако колата ти е над 150 000 км,а тя най вероятно е.......няма какво да проверяваш...изтекъл му експлоатационния пробег-това е вид филтър след определени километри той се хвърля.....само дето струва бая парици....айде да не се правим по-католици от папата и по-европейци от европейците!
ОК

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Маята колица я взех на 109 000км незнам колко са реални. Много се чудех дали да смъкна катализатора.Миналата година го свалих, и ми сложиха тръба за по-ефтино - искаха ми 60 лв за резонантно гърне. Катализатора си е супер здрав нямам никакви запушвания никакви такива.Запазих си го като бял хляб за черни дни. Иначе колата ми стана малко по-шумна.За вървежа се усеща но не очаквай да литне.
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Добре де, на мен не ми стана ясно: PB по спецификация нямат катализатор (поне така видях в уоблера), следователно не би трябвало да има проблеми с КАТ.
Но ми е интересно дали няма да ни задължат?
До този момент от 8 години, никой не ми е мерил газовете, но в един момент да не стане така, че Пътните "мерачи" (вече виждах едни такива пред резиденцията) с тяхната некомпетентност, да ми фраснат някой ненужен акт!?!
Но ми е интересно дали няма да ни задължат?
До този момент от 8 години, никой не ми е мерил газовете, но в един момент да не стане така, че Пътните "мерачи" (вече виждах едни такива пред резиденцията) с тяхната некомпетентност, да ми фраснат някой ненужен акт!?!
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си махнах катализатора на Ауди-то и проблем с техническия преглед нямах. Въобще никой не ми тества газовете от ауспуха... видяха ми спирачките и толкоз...
Иначе моят го изтърбушиха - махнаха питата от гърнето и оригиналното гърне си го затвориха пак... няма завишен шум, малко повечко дърпа, разхода е същия, само дето е дизел и при малко по-сериозно настъпване изпушва в началото..
Иначе моят го изтърбушиха - махнаха питата от гърнето и оригиналното гърне си го затвориха пак... няма завишен шум, малко повечко дърпа, разхода е същия, само дето е дизел и при малко по-сериозно настъпване изпушва в началото..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”