DimoNN написа:kokovas написа:GodLike написа:DimoNN написа:Приятел моя съвет е да си вземеш минимум 1.6!... 1.4 за голф4 според мен е скопена работа...
Що бе колега? Ако кара предимно градско и не е привърженик на бързото шофиране ще му върши перфектна работа. Аз 3 год. карах Голф 64кс. и закъдето съм тръгвал все съм стигал. Все пак е 75кс. и няма да я чак толкова куц, а и за всеки влак си има пътници[/q
освен това е двувалка...16V.....аз съм доволен....а и ми дава разход около 7,5/100 градско.....до скоро карах Голф-2 1.6 75 кс.....в сравнение с него,четворката е по мощна.....
не бе тва си е мое лично мнение... аз знам че за всеки влак си има пътник в смисъл всеки си знае какво търси и какво го удовлетворява... между другото съм забелязал че Г4 са по-форсирани от 3ките и 2ките.. може би това е едно от нещата с които правят повече к.с. от еднаква кубатура...
така е и аз в началото мислех да си взема 1.6...защото първо се оглеждах за 3-ойка,а при 3-ойките 1.4 ми беше малко слабичък.....но при мойто каране се оказа че четворка 1.4 ми е много удобен...