Нормално ли е това показание?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Пон 23 апр 2007 13:48

мда верно е голям зор видях докато си преведа от книжката която естествено беше на немски (а аз хабер си нямам от него) ама така казват та се поуспокоих

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Вто 24 апр 2007 18:48

За сега ще карам така ,да видим в жегите дали ще мърда още ако не няма да я барам макар,че такива неща ме дразнят ужасно!

Потребителски аватар
gyb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gyb » Пон 30 апр 2007 22:15

За датчика за температурата искам да кажа - сложих си още два светодиода на таблото свързани с термостата за мотора на перката на радиатора, които е с две степени - жълт светодиод за първата - 92 и червен за втората - 102 градуси та жълтия светва и перката се включва може би 0,5 mm вляво от показанието на твоя термометър. Червения не съм го виждал да светва още :) и дано не се налага де :lol:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Пон 30 апр 2007 22:25

а ако е светело деодчето за водата и колата е карана към 2 км така????П.С.А за датчика за горивото на мен на таблото не ми показва колко имам винаги на 0 седи къде ли е проблема?

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 01 май 2007 9:06

didkoltd написа:За сега ще карам така ,да видим в жегите дали ще мърда още ако не няма да я барам макар,че такива неща ме дразнят ужасно!
коега смени си стабилизатора на напрежението на таблото, във всеки магазин за електроники го има и струва около левче и виж как е тогава :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”