Подгревател за странични огледала

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Re: Подгревател за странични огледала

Мнениеот jijibs » Съб 31 окт 2009 19:17

Каспър написа:Ако огледалата ми не са с подгрев просто трябва да си купя стъкла с подгрев, да се прекара инсталация, да ги залепя на мястото на старите и вече ще имам отопляеми огледала, така ли :?: Някой правил ли е тази врътка на обикновени стъкла :?:

Ето как се закрепва стъклото. Лепене няма никъде на щипки е т.е. ще си купиш стъклото с залепена на гърба му пластамаса със щипки за захващане (виж снимката) Подгрева на огледалата се включва заедно с нагревателя на задното стъкло. Ако нямаш кабели в огледалото трябва да се пуснат.

Изображение

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 31 окт 2009 20:47

Това на снимката като гледам е ел.огледало. При обикновените с жила и без подгрев стъклото пак ли се закрепя така на щипки? В сайта на Евро 07 намерих отопляеми стъкла с подложки на цена от 28лв. Остава да се прекара инсталация и ще имам една от най-полезните екстри според мен :applause:

Последна промяна от Каспър на Нед 01 ное 2009 21:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
_NqKoI_
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF

Мнениеот _NqKoI_ » Нед 01 ное 2009 8:58

Е добре де колеги а за голф 2 немога да си намеря ел огледала ще може ли примерно от някое друга кола от огледалата да смъкна само вътрешностите и да ги вкарам в моята основа на огледалата :) :drunk :drunk

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”