Когато ние регистрирахме колата на митницата се гледаше както рамата, така и номерът на двигателя. При условие, че колата има изрядни документи от чужбина (т.е. не е внасяна нелегално и тн.) не мисля, че ще имаш проблеми. Аз минах с малко повече нерви и време за регистрация. Сега обаче не съм запознат с процедурата по регистрацията на автомобил нов внос. Но пак ти казвам: при изрядни документи от чужбина не би следвало да ти правят проблем!
Въоръжи се с повечко търпение и дано нямаш проблеми!
Номер на двигателя ми...?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
iGn0rE написа:...
Мисълта ми беше, че щом си успял да я купиш (предполагам някъде по Германия) и там не са направили проблем при проверката на автомобила в базата данни, то и тук - в КАТ не би трябвало да се заяждат - автомобилът не е краден, не е с пренабити номера и тн. Просто май и при теб са сменяли ДВГ-то.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофтито е че в Германия никой не гледа номера по мотора друже,така че не е гаранця че тук няма да го захапатSmeagol написа:iGn0rE написа:...
Мисълта ми беше, че щом си успял да я купиш (предполагам някъде по Германия) и там не са направили проблем при проверката на автомобила в базата данни, то и тук - в КАТ не би трябвало да се заяждат - автомобилът не е краден, не е с пренабити номера и тн. Просто май и при теб са сменяли ДВГ-то.
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”