Здравей заводското си е заводско, тъй като колата е евридейка, а не някой "състезателна" не виждам смисъл да му мислиш. Дискове САМО ATE, слагал съм и бош и феродо, знам мнения от близки и за други не чувани марки.... Накладките на TRW са по меки от на Ate, цапат повече, но пък спират добре. Последната ми покупка по спирачната с-ма беше задни дискове Ate и накладки TRW, доволен съм вече съм минал около 5-6хил. км (не че са много, но за сега няма проблем) Другият път мисля да пробвам Ate+Ate.
Поздрави.

Golf 5 1.6 FSI - избор на дискове и накладки
- KKamenov
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI
Re: Golf 5 1.6 FSI - избор на дискове и накладки
Здравейте,
След като написах темата сложих http://www.otto-zimmermann.de/en/produk ... eiben.html със накладки ATE керамични. Всичко с труд ми излезе 400 лв (с отстъпката, която беше около 30% на части и 20% на труд).
Имах няколко ситуации, при които ги тествах и съм много доволен!
След като написах темата сложих http://www.otto-zimmermann.de/en/produk ... eiben.html със накладки ATE керамични. Всичко с труд ми излезе 400 лв (с отстъпката, която беше около 30% на части и 20% на труд).
Имах няколко ситуации, при които ги тествах и съм много доволен!
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: Golf 5 1.6 FSI - избор на дискове и накладки
Е, Колеги, аз се спрях на Ferodo за предни дискове и накладки. Всичко с труда ми излезе точно 139 лв, с включени 2 билетчета за градски транспорт (при оставяне и взимане на колата)
. Като за среден клас (мисля) части се представят добре. Минал съм около 350 км и колата спира ок, без никакви излишни шумове и свирения.
Ако има значение за някого, частите са купени от DMauto (колегите от форума).

Ако има значение за някого, частите са купени от DMauto (колегите от форума).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”