Golf 3 ABF загрява на 110 градуса ?
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 ABF загрява на 110 градуса ?
Я я измери тая температура, че на VW ми показваше термодатчика -120 градуса, а пък на Форд-а показва нещо си, ама въобще не по скалата, ама само за себе си.
Водната помпа е сменяна. Значи днес установих, че неми работи втората степен на перката за охлаждане. Има едно нещо като бубинка отгоре на перката, което като го измерих с мултицета не дава верига. Може ли от него да не работи ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Den4ev1 написа: Значи днес установих, че неми работи втората степен на перката за охлаждане.
Е тук ти се корени проблемът

- kostik
- Автомобил:
- Двигател:
60 лева е новият отговор на въпроса. На втора ръка може и по-малко. Моята я смених преди седмица и беше приключение брони, маски, греди, радиатори а-у. Успех! :)
Пък и си късметлия на мен ми гръмна и радиатора на парното, от тези 110 градуса старата напечена пластмаса не издържа и забавлението стана тройно :D
Пък и си късметлия на мен ми гръмна и радиатора на парното, от тези 110 градуса старата напечена пластмаса не издържа и забавлението стана тройно :D
- Megasquirt
- Автомобил:
- Двигател:
можеш ли да ни снимаш въпросното нещо като бобинка?
Здравейте. Въпросната бубинка е била реостат, който намаля оборотите на перката. Фактически на мен не ми е работила първа степен, защото на този реостат има една термична защита, която е изгоряла. Махнах защитата и запоих един мостов кабел. Сега работят и двете степени на перката. Остава да покарам известно време и да видя как ще е цялата работа :)
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Както са казали хората-купи си Фолксваген,че да загрява
Добрата новина е,че караш много стар мотор,от така наречения стар материал.Дори и да го прегрееш доста пъти,120+ градуса,поне 10-20 пъти,трудно ще роди.
Дори може и да не замине гарнитура.Виж,ако е франсе с първото прегряване ще текне като абитуриентка като свършва
.
Няма шанс да ти е от перката-при работеща 2-ра степен,дори и първата да не ти работи няма как тая кола да прави 100+ градуса.
Водна помпа,радиатор,термостат-все проверени от теб неща...но не се отчайвай,истината е някъде там.
Успех и дано да си оправиш колата

Добрата новина е,че караш много стар мотор,от така наречения стар материал.Дори и да го прегрееш доста пъти,120+ градуса,поне 10-20 пъти,трудно ще роди.
Дори може и да не замине гарнитура.Виж,ако е франсе с първото прегряване ще текне като абитуриентка като свършва

Няма шанс да ти е от перката-при работеща 2-ра степен,дори и първата да не ти работи няма как тая кола да прави 100+ градуса.
Водна помпа,радиатор,термостат-все проверени от теб неща...но не се отчайвай,истината е някъде там.
Успех и дано да си оправиш колата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”