Голф 4 1.8т GTI - питане за нова кола
- Cekcu
- Автомобил: Passat 6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 1.8т GTI - питане за нова кола
Колеги мисля, че разбрах от къде идва проблема със запалването. След като най-накрая успях да я закача на Ваг-ком ми излезе следната грешка : 1978 Engine Start Blocked by Immobilizer P1570 - 35 - 10 intermittent . Някой може ли да съдейства как да отсраня проблема ? Имам 2 ключа, но и с 2-та проблемът се повтаря. Днес над 10 пъти палих колата, проблеми нямаше. Но незнам докога ще е така. Страх ме е да не ме остави някъде тая кола. Някакви идей ? Може би да разглобя пластмасите около волана и да огледам как са всички кабели ? Или пък бушоните ?
- Cekcu
- Двигател:
- Контакти:
Колеги можете ли да ми препоръчате някой майстор от София, който може да ми реши проблема стоя имобилайзер ? Или направо да го премахне ако може :)
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Не махай имото... Виж питай като газовотоо ти е ОБД как го е вързал газаджията и рязал ли е к-линията.. Имото ти е в таблото и чете през к-линия. Вероятно лоша връзка някъде. Виж си акумулатора дали е добър, от къде газаджията е взел захранване за газовото..
- Cekcu
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:Не махай имото... Виж питай като газовотоо ти е ОБД как го е вързал газаджията и рязал ли е к-линията.. Имото ти е в таблото и чете през к-линия. Вероятно лоша връзка някъде. Виж си акумулатора дали е добър, от къде газаджията е взел захранване за газовото..
Благодаря за съвета колега. Като се замисля, проблема започна точно на следващият ден след монтажа на газовата. До преди това съм карал колата 2 седмици на бензин и нито 1 път не ми го правила проблема със запалването.
Ходи при газаджията за да си провери връзките. Друг вариант е да е размърдал антената на имото и затова да ти прави мизерии. Кажи му да не пуща триенето на грешки аки газовия комп поддържа такава функция.
- MITKOGOLF
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател: ABF-TURBO
А да си сменял наскоро касетофона на колата?На мен ми го направи този същия номер като смених оригиналния кастофон на колата,има една жица която е за тестване на колоните на колата постредсвом коммпютъра на колата,същата тази жица трябва да се прекъсне и всичко се оправя
- Cekcu
- Двигател:
- Контакти:
Колеги днес ходих за пореден път до газаджията и смени компютъра на газовата (AEB) с нов, но промяна няма. Колага отново си пали когато си поиска.Пали и гасне, пали и гасне, пали и гасне. И ми прави впечатление, че като загасне се чуват 2 цъкания ама не мога да разбера от таблото ли идват от къде.. Като разкача газовата от клемата минус (-) за 1 секунда и пак я закача си пали без проблем и на газ и на бензин... вече незнам къде да търся проблема. Ще прегледам нещо бушоните по колата знам ли и аз...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”