Колко струва VR6 двигател със скоростна кутия за Г3?
Колега VW Golf VR6, явно не съм те разбрал правилно, за което се извинявам. Прав си, че за пари за един двигател, ще взема цяла кола, особенно ако това е цената на ДВГ-то.Но щом е намерил по-евтин вариант, по-добре. Лошото е, че смяня на двигател влачи и други смени и се трупат повечко разходи, ама мерака и кефа цена нямат, тъй че колегата да действа.
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... &hilit=vr6
ето ти такъв мотор със сичко нужно за монтиране 1800 лв дано съм помогнал
ето ти такъв мотор със сичко нужно за монтиране 1800 лв дано съм помогнал
Vizor написа:Ами не виждам да е с всичко необходимо .. ама ти не ги разбираш явно нещата за това ти е простено
ти ако не се немесиш некаде просто неможе, мисля че го правиш нарочно за да трупаш коментари, имам предвид че се продава със скоростна кутия , стартер, алтернатор, хидр.помпа, инсталацията към мотора
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
ShaShi написа:Vizor написа:Ами не виждам да е с всичко необходимо .. ама ти не ги разбираш явно нещата за това ти е простено
ти ако не се немесиш некаде просто неможе, мисля че го правиш нарочно за да трупаш коментари, имам предвид че се продава със скоростна кутия , стартер, алтернатор, хидр.помпа, инсталацията към мотора
и това значи всичко необходимо ?!?!? А КОЙ ЩЕ Я ЗАПАЛИ ТАЗИ КОЛА?
айде искам да ми намериш от някоя морга ECU за вр6 да видим като си толкова голям философ
или ще трябва да даде още 1 марка за megasquirt ?
аз къде се меся си е моя работа.. ама тоя мотор няма нищо общо с "ВСИЧКО НЕОБХОДИМО"
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Vizor написа:ShaShi написа:Vizor написа:Ами не виждам да е с всичко необходимо .. ама ти не ги разбираш явно нещата за това ти е простено
и това значи всичко необходимо ?!?!? А КОЙ ЩЕ Я ЗАПАЛИ ТАЗИ КОЛА?
айде искам да ми намериш от някоя морга ECU за вр6 да видим като си толкова голям философ
или ще трябва да даде още 1 марка за megasquirt ?
аз къде се меся си е моя работа.. ама тоя мотор няма нищо общо с "ВСИЧКО НЕОБХОДИМО"
Без компютър няма ли да работи
(и без бензин)- peicho_petrov
- Автомобил: golf3 cabrio
- Двигател: 1.8
-
gazeto5626
- Автомобил:
- Двигател:
- vankobass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: