Съмнения за изгоряла бензинова помпа на Голф 4, 1.6 АКЛ
Re: Съмнения за изгоряла бензинова помпа на Голф 4, 1.6 АКЛ
Възможно е но едва ли ! По - интересното е , че каза че не чуваш помпата, а сега казваш, че е здрава . Мерихте ли налягането което прави ?
бат рамбо написа:Възможно е но едва ли ! По - интересното е , че каза че не чуваш помпата, а сега казваш, че е здрава . Мерихте ли налягането което прави ?
Да! Майсторът го измери. Започвам да се замислям за имобилайзера.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AUS 2000
Ако нямаш кода на таблото, си го извади с един ваг-командер, а с ваг-кома си активирай пак ключовете.
Преди година на приятел така имобилайзера някак си "забрави" ключа. Става за 5 мин. Може би не е от това, но не пречи да опиташ.
Преди година на приятел така имобилайзера някак си "забрави" ключа. Става за 5 мин. Може би не е от това, но не пречи да опиташ.
Провери ли всички свещи дали дават искра ?
Пробвахте ли на бутане, да не е задавена ?
Пробвахте ли на бутане, да не е задавена ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е имобилайзера ,не трябва ли да си пали нормално и тогава да изгасва?
И с бутане не става да се запали. Бутахме я по баир нанадолнище, който е над половин километър. Опитах се да я запаля и като я вкарам на скорост в движение пак не става. Днес колата ще влезе в сервиз и като има резултат ще пиша. Благодаря за отделеното време и съветите, които ми дадохте!
Колата вече е в движение! Проблемът е бил в неправилно свързана газова уредба! Защо чак сега е дала този проблем колата нямам идея. Преди една година сложих нов компютър на АГУ, а преди няколко месеца ми изгоря мап сензора. При въпрос защо мап сензора е изгорял като ходих преди няколко месеца да ми го сменят газаджията каза, че няма представа.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Е как MAP-а пречи да палиш на бензин?
Не е от Мапа просто казвам, че преди няколко месеца беше изгорял и ми го смениха още тогава. А днес ходих при електричар и той ми каза след като я ремонтира, че проблема е идвал от грешното свързване на газовата. просто това се замислих дали изгорелия мап сензор не е било показател, че нещо не е ок направена газовата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”