VW Bora 2.0 AQY Придръпване на дълъг път
-
- Автомобил: lancia y10 golf 3
- Двигател:
Re: VW Bora 2.0 AQY Придръпване на дълъг път
Пластмасата не прай резонас а се чупи на момента, нещо по аспуха търси за жуженето или други тенекии.
Проблемът с шума сам си го оправих. Оказа се, че от сервиза не са затегнали задните болтове на всмукателния колектор до края...... (повече в този сервиз НЕ).
Но, за съжаление проблема с прекъсването остана. Най-често прекъсва когато напълня газовата до горе. И отново обичайните грешки за
cylinder misfire и system too lean/rich, bank 1 no activity
Това, което забелязвам след прекъсването докато карам е увеличен моментен разход на гориво на газ и бензин (25-30л).
Започвам да се съмнявам дали тези свещи и кабели не са калпави (NGK триполюсни/ кабели Magneti Marelli).
Но, за съжаление проблема с прекъсването остана. Най-често прекъсва когато напълня газовата до горе. И отново обичайните грешки за
cylinder misfire и system too lean/rich, bank 1 no activity
Това, което забелязвам след прекъсването докато карам е увеличен моментен разход на гориво на газ и бензин (25-30л).
Започвам да се съмнявам дали тези свещи и кабели не са калпави (NGK триполюсни/ кабели Magneti Marelli).
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Нали уж беше решен проблемът?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Със сондата какво направихте?
Бях в сервиза, където е слагана газовата и там със софтуера видяхне, че си работи нормално. Лошото е, че сервиза е в Ямбол, аз съм в София. Бях в Progas,те не се занимавали с BRC. Ходих до BRC в дружба: "имаш 2 грешки ма не мога да ги изтрия...."
И сега я карам колата така и се тресе, прекъсва и е ужас.....
И сега я карам колата така и се тресе, прекъсва и е ужас.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”