Задни пружини за амортисьори на Голф2
- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задни пружини за амортисьори на Голф2
Здр.колеги.Ако сложа подобни гумени гребени на пружините ше постигна ли ефект на повдигане и с колко см.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Темата е старичка, но няма да постигнеш ефект на повдигане, просто няма да ти кляка(много) колата като я натовариш. Увисването на задната част на автомобила идва от несменяне навреме на амортисьори, поради което пружината се натоварва повече, материала се уморява и идва въпросния момент.
- dimitar4o91
- Автомобил:
- Двигател:
А пружини от пасат седан на голф 2 ще станат ли? За задни става въпрос.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, а има ли значение пружините от комби-то, които ще се слагат на обикновена ГОЛФ 2-ка (отзад), да ли ще са от бензин или дизел ? Защото аз имам ОПЕЛ, и при нас има значение пружините да ли са от бензинова или дизелова, но при ГОЛФ-а не знаем нищо.. а трябва спешно да повдигнем малко задницата (имаме и нови аморти), идният сезон ще се товари здраво.. най-вече за това ни трябват по-сериозни пружини. 

- undisput
- Автомобил: VW Golf 1.6 GL
- Двигател: PN 1991
- Контакти:
Здравейте колеги, не знам дали е уместно в коментар да поставя моя въпрос, но ми изпаднаха едни амортисьори закс от пасат комби на един колега, но ми каза, че са изпуснали, не че мойте на голф двойката не са изпуснали става въпрос, сега като сложа пасатовите дали ще е по-добре от мойте или да си търся някой рециклирани по моргите, щото отново няма пари за нови чаркалаци, пък и мисля да му сложа други пружини от жигула или лада например на задницата белкем като я натоваря да не кляка толкова.
какво ще кажете по въпроса?
забравих да спомента, че закса са газьови!
Благодаря много!
какво ще кажете по въпроса?
забравих да спомента, че закса са газьови!
Благодаря много!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”