ГОЛФ 3 ГТИ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 28 май 2007 17:35

vladko_g40 написа:значи аз не съм разбрал тогава :oops: както и да е :wink: ако има нещо се извинявам, но : vw fen :D :D :Dмежду другото 205 1.9 gti е без КОМПРЕСОР ако е 136 коня и 160 коня ако е с ТУРБО :wink:

моя въпрос беше риторичен за компресора, понеже тези пежа гти които съм виждал са били без компресор или турбо.

Потребителски аватар
stefan gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan gti » Пон 28 май 2007 21:39

Не аз просто питах дали си заслижава да си купя ГОЛФ 3 ГТИ,а не да ги сравнявам с 205 ГТИ ,защото влагам прекалено много пари за стара кола,а и без това съм решил да я продам и да си купя нова кола и затова ви питам дали е здрав и евтин за поддръжка автомобил и дали е по добър от останалите автомобили в своя клас.

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Вто 29 май 2007 9:38

Не е най-евтиния за поддръжка Г 3, напротив... При по-тежък крак си гори и то здраво. Ако обаче случиш на читав и добре поддържан АБФ, си струва всяко левче! :)

П.П. Не разбрах 205 ГТИ откъде и защо дойде в темата, но съм се качвал зад волана и на 1.6 /мн. добре си върви/, и на 1.9 без компр. - на тази за да използваш възможностите си трябва умение и опит - малък звяр... А разхода - цитирам собственика - между 7 и 17л/100км, според настроението... :) Колите си бяха старички и гълтаха доста средства за поддръжка, като задния им мост отрови живота и на двамата ми приятели...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”