голфчето ми гасне
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нали това ти казвам че го имах съшия проблем, особенно като се понамокри колата, та смених ги тез бившите дистрибуторна и палец и до сега няма ядове никакви да чукам на дърво...А иди си замери зареждането на алтернатора, че имаше отзиви за такива ядове като токови удари за пц то на колата, моита тогава имаше блокирали четки е и това оправих, но определено се оправи след като смених предните неща. ..М/у другото трудно се вижда че е прецакан палеца или че е спукана д. капачка поне при мен е едва видимо.
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти ме хвърли в музиката, значи да очаквам пак да се получи
но за сега вече близо 10к километра нямам ядове, замери ли зареждането на акумолатора? Егаси на мен от предишниа филтър излезнаха кило парцали и буклуци..За това за сега само на червените бензиностанции но никога на шел.. Провери всички букси дет отиват до ПЦ то и тези които излизат от ....... след въздушния филтър че забравих как се казва..Докато работи буто мърдай ги всички една след друга дано се случи от там да е..Дано да оспея да ти помогна, но при мен вече такъв проблем няма и тва са нещата които съм сменил..

- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сипваш само от (без реклама) червените бензиностанции, и една "REDEX Petrol" зелена около 4.50 беше и ако е задръстила ще отпуши, ама с гасненето и при мен се получи за 1-ви път след гаден бензин ама след като си сипвах и нормален все тая беше, та смених тези неща и няколко пъти от редекса и сега е на пушка мисля че вече..
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kaloqn_bachev написа:а ве проблема доиде точно като напалних резервоара на шел сас 95 v-power покарах го 100-тина км и от тогава е така а и 4аде6е яко колата доката не сфар6их бензина та са си мисла дали не е горивен филтар дано не са тия помпи 4е са сумати пари
Калояне извинявай приятелю,ама занапред пиши с клавиатурата на компютъра не с клавиатурата на GSM-а.....и мъъъъничко граматика,че трудно се четте....Извинявай още веднъж!
Последна промяна от joker на Пет 01 юни 2007 16:09, променено общо 1 път.
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
ще си взема бележка просто не сам разучил каде са някои букви за тва така ставаjoker написа:kaloqn_bachev написа:а ве проблема доиде точно като напалних резервоара на шел сас 95 v-power покарах го 100-тина км и от тогава е така а и 4аде6е яко колата доката не сфар6их бензина та са си мисла дали не е горивен филтар дано не са тия помпи 4е са сумати пари
Калояне изивинявай приятелю,ама занапред пиши с клавиатурата на компютъра не с клавиатурата на GSM-а.....и мъъъъничко граматика,че трудно се четте....Извинявай още веднъж!
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така де за PB двигателите малко е писано дали не са и доста сполучливи или редки
да иманно за куплунга(буксата) на дебитомера и тази на ПЦ то и на делкото ако са клеясали или нещо не опират се получава пак така все едно ги вадиш директно 

Последна промяна от jvs на Пет 01 юни 2007 15:47, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”