На 3 цилиндъра

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пет 08 юни 2007 20:41

Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него! :wink: Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот! :twisted: Не мога да кажа същото обаче за RF,който притежавах за кратко! :!: Че вървеше,вървеше!Но зимата сутрин държеше 2000 и повече обороти ,и дума не можеше да става за спиране на скорост,а пък и разхода си го биваше!!! :twisted:

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пет 08 юни 2007 22:09

ivkata написа:Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него! :wink: Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот! :twisted: Не мога да кажа същото обаче за RF,който притежавах за кратко! :!: Че вървеше,вървеше!Но зимата сутрин държеше 2000 и повече обороти ,и дума не можеше да става за спиране на скорост,а пък и разхода си го биваше!!! :twisted:

не викай дявола. По темата на колегата ще кажа само едно -2ее е в основата - оправията се сещаш каква е :idea:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 08 юни 2007 22:19

Ква е....най-лошото нали :cry:

Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пет 08 юни 2007 22:24

hristian37 написа:
ivkata написа:Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него! :wink: Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот! :twisted: Не мога да кажа същото обаче за RF,който притежавах за кратко! :!: Че вървеше,вървеше!Но зимата сутрин държеше 2000 и повече обороти ,и дума не можеше да става за спиране на скорост,а пък и разхода си го биваше!!! :twisted:

не викай дявола. По темата на колегата ще кажа само едно -2ее е в основата - оправията се сещаш каква е :idea:

Няма какво да викам,колега hristian37, mhihi с 2ЕЕ-то си взехме сбогом завинаги!Доволен съм от него и толкоз!Сега се боря с друг тип пълнене на двг. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”