На 3 цилиндъра
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него!
Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот!
Не мога да кажа същото обаче за RF,който притежавах за кратко!
Че вървеше,вървеше!Но зимата сутрин държеше 2000 и повече обороти ,и дума не можеше да става за спиране на скорост,а пък и разхода си го биваше!!! 
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
ivkata написа:Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него!Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот!
Че вървеше,вървеше!Но зимата сутрин държеше 2000 и повече обороти ,и дума не можеше да става за спиране на скорост,а пък и разхода си го биваше!!!
не викай дявола. По темата на колегата ще кажа само едно -2ее е в основата - оправията се сещаш каква е
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
hristian37 написа:ivkata написа:Сигурно аз съм единствения човек дето нямам оплаквания от този карбуратор 2ЕЕ,даже съм супер доволен от него!Малък разход ,ниски обороти(стабилни ) при студен мотор,и в най големите студове палеше от четвърт оборот!
не викай дявола. По темата на колегата ще кажа само едно -2ее е в основата - оправията се сещаш каква е
Няма какво да викам,колега hristian37,
с 2ЕЕ-то си взехме сбогом завинаги!Доволен съм от него и толкоз!Сега се боря с друг тип пълнене на двг. Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”