VeilSide написа:joker написа: ауспухът е керемиденочервен отвътре.....
това си е баси постижението ако караш на бензин
Карам само на газ!
varkulaka написа:няма нормален разход на масло , все пак не караш "двутактов автомобил" щом ти намаля нивото на маслото явно имаш няккакъв проблем , най вероятно е от гумичките .
TURL написа://///
Не набразденото,а прегънатата гора и долна граница са границите на максимума и минимуа....набразденото е препоръчителната зона на поддържане на маслото..при падане под долната част на набразденото се долива...
Диапазона на набраздената част отговаря на около 0.500 литра а целия диапазон между минимума и максимума е 1 литър.
////
е това не го знаех, значи при мен всичко е ок, защото за 2800км от мах на набраздената част е паднало средата на набраздената част!
pmmihaylov написа:Венто 1.8ABS na 138 000.Не повече от 0.3 литра на 10 000 даже това е максимума. Не доливам въоще просто след 10 000 като го сменя и е малко под минимума.
pmmihaylov написа:Извинявам се.Исках да кажа 300 грама по-малко от това което съм налял.
pmmihaylov написа:Колега вече 50 000 км я карам тая кола и съм сменял маслото 5 пъти и знам как се мери масло,освен това това са ми наблюдения от 4 години и този разход на масло е среден. Освен това само сутрин го проверявам когато мотора е изстинал добре. Един мотор на 130 000 не е задължително да бута по един литър масло.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта