Черен ауспух
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:49, променено общо 1 път.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
и моята е с черен ауспух ама я карам само градско иначе че ми е богата и на мен сместа богата е и аз си го знам и другата седмица ще ходя на карбураторджия иначе пък маслото не го близва както се вика 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Черен ауспух
joker написа:Колко масло доливаш на 10 000 ....пиши ,че ние иначе само си чешем езиците и навлизаме в теми от областта на научната фантастика...
Ами на 10000 км даливам около 1.5л масло но по маслото не може да се съди за нещо защото гарнитурата на капака изпуска по малко.
Не съм ходил на качествен сервиз, защото незнам къде наистина е качествено, и второто нещо коеот го има повечето сервизи които съм питал за настроиване на този двигател с този карбуратор (2Е2) ми казват, или че немогат да го оправят или мноо е сложно, незнам дали ще стане и така.
joker кажи според теб на какво може да се дължи този черния ауспух?
Може ли да се дължи на неправилна центровка или някоя част по запалването(свещи, кабели и т.н.)
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Черен ауспух
ALiGaToR написа:joker написа:Колко масло доливаш на 10 000 ....пиши ,че ние иначе само си чешем езиците и навлизаме в теми от областта на научната фантастика...
Ами на 10000 км даливам около 1.5л масло но по маслото не може да се съди за нещо защото гарнитурата на капака изпуска по малко.
Не съм ходил на качествен сервиз, защото незнам къде наистина е качествено, и второто нещо коеот го има повечето сервизи които съм питал за настроиване на този двигател с този карбуратор (2Е2) ми казват, или че немогат да го оправят или мноо е сложно, незнам дали ще стане и така.
joker кажи според теб на какво може да се дължи този черния ауспух?
Може ли да се дължи на неправилна центровка или някоя част по запалването(свещи, кабели и т.н.)
1.Ами колата ти си хапва блажно повечко от нормалното....затова чернее ауспуха
2.Липсата на адекватен реглаж на горенето е втората причина ..нищо ,че и на газ..
Предлагам7
1.Сменяш гумички на клапаните.....(особено ако иззпушва сутрин при запалване)
2.Отиваш при Вальо и Ицо в сервиза в местността Пчелина(над бензиностанция Адмирал по околовръстния път за газстанциатя на Възраждане......след Вятърната мелница и бенздиностанция OMV....)
после пиши пак......може и на Л.С.
А може и да започнещ от реглажа......не ходи на никой друг защото по реглажа на VW във Варна освен Вальо няма кой друг да ти помогне....всички останали са пълни профани!!!!
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като я гледам при запалване сутрин не изпушва, ако е работата никога не съм я виждал да пуши. Само при по рязко подаване на газ(и то когато е студена) излиза някакъв дим и то не дим ами сажди. Въпроса е от къде идват тези сажди.
А най случайно да знаете каква е цената на ремонта по сменянето на гумичките на клапаните.
Ако отида при тези Вальо и Ицо дали ще могат да ми помогнат и да я настроят като хората ако е разстроена нещо колата
.
Можете ли да ми обясните каде точно се намира сервиза нещо улица, номер, какво пише отвън и такива работи.
Доколкото разбирам това е по пътя от новата OMV(над кв. Победа) към терапията. Като се тръгне по баира, минаваме отбивката за вятърна мелница и продължаваме нататък където почват сервизите. И от там на каде някой ако може да обесни по-точно.
А най случайно да знаете каква е цената на ремонта по сменянето на гумичките на клапаните.
Ако отида при тези Вальо и Ицо дали ще могат да ми помогнат и да я настроят като хората ако е разстроена нещо колата

Можете ли да ми обясните каде точно се намира сервиза нещо улица, номер, какво пише отвън и такива работи.
Доколкото разбирам това е по пътя от новата OMV(над кв. Победа) към терапията. Като се тръгне по баира, минаваме отбивката за вятърна мелница и продължаваме нататък където почват сервизите. И от там на каде някой ако може да обесни по-точно.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: .
biostrong написа:... иначе пък маслото не го близва както се вика
И мойта не го пипа маслото.
Черен и сух ауспух

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”