ФИЛТЪР ЗА КУПЕТО-ПАРНОТО НА АЕЕ 1,6

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 03 юли 2007 7:23

Огледай добре пространството под пластмасите.Нищо чудно да е паднала там решетката или някой печен майстор да я е демонтирал.

Аз например се чудех какъв антифриз да сложа на колата,че ми нямаше пластмасата с надпис Г12.Случайно я открих до въпросният филтър за купето.

За поленов филтър по магазините искат горе-долу по 12 лв.Една нищо и никаква хартия...Ако имаш възможност хич не си играй да преправяш колата,намери някакъв начин да сложиш мрежа (да не е чорапогащник :lol: ) за комари или някаква още по-финна.Такива ми ти работи.

Да не говорим,че за активен въглен искат към 30-40 кинта,ползата от него е кратка,спира миризмите за кратко(по-малко от месец).

pinokio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinokio » Вто 03 юли 2007 7:37

[quote="andro_"]Огледай добре пространството под пластмасите.Нищо чудно да е паднала там решетката или някой печен майстор да я е демонтирал.

Аз например се чудех какъв антифриз да сложа на колата,че ми нямаше пластмасата с надпис Г12.Случайно я открих до въпросният филтър за купето.

За поленов филтър по магазините искат горе-долу по 12 лв.Една нищо и никаква хартия...Ако имаш възможност хич не си играй да преправяш колата,намери някакъв начин да сложиш мрежа (да не е чорапогащник :lol: ) за комари или някаква още по-финна.Такива ми ти работи.

Да не говорим,че за активен въглен искат към 30-40 кинта,ползата от него е кратка,спира миризмите за кратко(по-малко от месец).[/quote
андро благодаря ти много , мога ли да сложа тензух ?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 03 юли 2007 7:41

Не виждам причина да не стане.Само го закрепи някак стабилно,да не го засмуче вентилатора навътре,че може да се заклини и моторът да изгори.Иначе невъзможни неща няма.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 03 юли 2007 7:46

[.

, мога ли да сложа тензух ?[/quote]
абе човек бъди малко романтик и фантазьор......вземи си парче евтин филтър(няма значение откъде,важното е да е чист) изрежи го по размера на стойката и .....карай спокойно без да се притесняваш,че прахолякът ще очерни финото бельо на някоя достолепна дама.....

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 03 юли 2007 7:51

joker написа:[.

, мога ли да сложа тензух ?

абе човек бъди малко романтик и фантазьор......вземи си парче евтин филтър(няма значение откъде,важното е да е чист) изрежи го по размера на стойката и .....карай спокойно без да се притесняваш,че прахолякът ще очерни финото бельо на някоя достолепна дама.....[/quote]
mhihi mhihi mhihi
Безмилостен си!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”