Декстрон III задължително ,ако искаш да нямаш проблем.Купуваш си 3 или 4 литра ,защото ще източат към 3 литра от всичките 6 литра.Караш с него около 60000км и после пак.Внимавай само да не те подлъжат с филтъра да си го купуваш на ново.Ако е матален само се измива и пак се слага.За гарнитура ще искат парички.
Налива се от щеката на кутията маслото.Да не го налееш в деференциала.И при загрята кутия като работи на оборот колата може да го мериш според белязките.
Къде да си сменя маслото на скоростите-автом.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
Аз съм с Golf 2 1986, 1.6 автоматична трансмисия. Прегледах целия тред и не видях никакви препоръки за сервиз автоматик
Също се интересувам да си сменя маслото на скоростите, но нямам идея къде да ида и какво тр. да е. Минал съм към 15К км от както я взех и незнам преди тогава кога е сменяно.
Ники
Аз съм с Golf 2 1986, 1.6 автоматична трансмисия. Прегледах целия тред и не видях никакви препоръки за сервиз автоматик

Също се интересувам да си сменя маслото на скоростите, но нямам идея къде да ида и какво тр. да е. Минал съм към 15К км от както я взех и незнам преди тогава кога е сменяно.
Ники
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”