Човече... когато почне да бучи просто по купето се усещат някви вибрации... от пластмаса надали ще е. а при дълъг завой особенно при спускане с голяма скорост ръмженето подмятаtoshev написа:Колега, може да изгеждам глупаво, но да не ти опира някоя пластмаса от корите по полуоските или дори да трие в гумата!
P.S. на едно приятелче му опираше баланса на гумата в спирачната система на предното колело (пежо 106), май в предпазната ламарина стържеше при завой (наистина е нологично) .Кара така 1 седмица и след като не се оправи само отиде на баланс!
Незнам човече, като се опарича смятам да ги сменя и на другите колела лагерите, но мисля че не е от тваradotom написа:kam_tod написа:Каре?nanek написа:... каре не... то ми прави др. проблем
Добре, де!
Да уточним
Вътрешно каре.
А иначе може и десния лагер да е. Шумът много гадно се предава по моста.
nanek написа:поМММооГГГнетеее плииййз
joker написа:nanek написа:поМММооГГГнетеее плииййз
Чакай бе човеко!!!Що пищиш като тюлен изнасилен от бяла мечка!!!
Вземи помисли малко......механика е това..все ще се намери отговор
Вдигаш едно по едно колелетата и въртии и слушаш....все ще разбереш откъде е шумът.....аз лично предполагам,че са задни лагери нищо,че ти се струва,че шумът е отпред.....ноооо само предполагам....абе завърти едно по едно колелетата и слушай внимателно....
nanek написа:joker написа:nanek написа:поМММооГГГнетеее плииййз
Чакай бе човеко!!!Що пищиш като тюлен изнасилен от бяла мечка!!!
Вземи помисли малко......механика е това..все ще се намери отговор
Вдигаш едно по едно колелетата и въртии и слушаш....все ще разбереш откъде е шумът.....аз лично предполагам,че са задни лагери нищо,че ти се струва,че шумът е отпред.....ноооо само предполагам....абе завърти едно по едно колелетата и слушай внимателно....
Човече, целия двигател съм го разглобил и ск. кутия бключително. Джанти съм ги свалял 1 по 1... гледам слуша въртя... пак същия ташак но просто когато мине 40-50 километра тогава почва да бучи... но не изключвам от съмнение задните колела... щото вече просто незнам от кде може да е проблема. Всичко което съм се сетил съм го проверил, и просто не доумявам затова се допитвам до вас, евнтуално ако сте имали същия проблем да споделите щото мен вече ми е бедна фантазията от кде мое да е
В момента нямам пукнат грош е човек. Приключих основния ремонт ония ден...Danny boy написа:абе ти още ли не си си сменил всички предни лагери бре заси,сменяй и задните така и така им дошло времето и тогава нататък
Проблема съм го описал даже мн добре, тва че ти немоеш да го асимилираш тва е друг твой си проблем. Ако моеш с нещо да помогнеш, ще съм ти благодарен, ако смяташ да ме критикуваш може да си го спестиш. Просто не кликвай в/у тая тема...kam_tod написа:Като нямаш пари за какво пищиш?
Нито можеж да прегледаш лагери, нито да смениш, нито нищо, какво искаш, да напишем нещо и колата да се оправи? Няма да стане.
Пък и проблема никак не е ясен, поне не можеш да го опишеш като хората, ту го има, ту го няма, отхвърляш всяко мнение, или казваш че нямаш пари. Как очкваш да ти помогнем, ти кажи!
Поздрави.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 73 госта