vaskoto1 написа:иначе причини за хранилка и раздори не са нужни-имаме си ги в излишък!
стиви джи и фв фенка-аз ви трия-престанете да се лаете!
ако имате проблеми-на лични!
pinokio написа:разбрах за форума впоследствие , чак като почнаха проблемите , да не ги изброявам пак, последният е с хидравликата, вчера сутринта като изкарах колата от гаража видях че тече масло , а вечерта ме беше страх да я погледна отдолу имаше петно от масло и вътре където се налива масло в хидравликата пластмасовото показателче беше чисто сухо , маслото беше текло от към страната на кормилото долу до лявата гума по вдясно от нея , и когато завия волана - наляво или надясно се чува виене и сякаш шума на колата се променя , като че ли се променя и работата на двигателя , но мисля , че той все още е наред , въпреки , че шума му вече не е същият като в началото има неще не наред сигурен съм , но майсторите казват , че е ок , като съвсем се прецакат нещата ще трябва пак да се разправям с тях , това е още не съм влизал под колата и не съм ровил в нея , ако започна и това да правя то май по скоро трябва да почна да бачкам в някой автосервиз
pinokio написа:не знам дали , ако ида при някой майстор няма да ми каже - АБЕ КВО ТИ ПУКА КАРАЙ ТАКА , всъщност колко мога да карам по този начин ???
Стиви Джи написа:pinokio написа:не знам дали , ако ида при някой майстор няма да ми каже - АБЕ КВО ТИ ПУКА КАРАЙ ТАКА , всъщност колко мога да карам по този начин ???
Толкова ли няма в Пловдив кой да ти обърне внимание? А за това клоко можеш да караш така - отговоът е може и 20 км може и 20 000. Не съм майстор и ме е страх да не ти дам грешни съвети. Ама така и така ти е заминала хидравличната течност иди при някой да ти я източи докрай и вижте дали има стружки в нея. Това било признак на умираща помпа. *** ли го. Трябва си тесен специалист за тая работа.
pinokio написа:Стиви Джи написа:pinokio написа:не знам дали , ако ида при някой майстор няма да ми каже - АБЕ КВО ТИ ПУКА КАРАЙ ТАКА , всъщност колко мога да карам по този начин ???
Толкова ли няма в Пловдив кой да ти обърне внимание? А за това клоко можеш да караш така - отговоът е може и 20 км може и 20 000. Не съм майстор и ме е страх да не ти дам грешни съвети. Ама така и така ти е заминала хидравличната течност иди при някой да ти я източи докрай и вижте дали има стружки в нея. Това било признак на умираща помпа. *** ли го. Трябва си тесен специалист за тая работа.
ами кът са истинските майстори - старите специалисти са по тракторите , а младите хич ги няма , пловдив е селскостопански град и малко трудно се намират специалисти , повечето само се мислят за такива , течеше ми масло от скоростната кутия преди,ходих при един и ми каза да карам така да видя до кога ще тече ....странно![]()
Ronin написа:Колега ти да не си спрял или стоял някъде на слънце !!!!!!
juve написа:... за да те поканя да работиш и в хладилен сервиз ( като 3 то предложение )
juve написа:сорри за оффтопика
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 133 госта