Ел. стъкла Vento
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно от изписаното дотук следва,че ако не съм дал на контакт стъклата не могат да се контролират.
FELIPE съжалявам ,че съм те изнервил
,но просто не ми се искаше да повярвам ,че тези ел. стъкла са толкова тъпо измислени,защото аз искам след като така или иначе съм вътре в колата да имам пълен контрол в/у нещата, а не всеки път да се бъркам за ключа и да давам контакт за да си сваля стъклата - забележи! става въпрос за сваляне на стъклата ,а не за тяхното автоматично вдигане(това с вдигането от комфорт модула,като си заключиш колата добре е замислено)
FELIPE съжалявам ,че съм те изнервил

- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
Между другото, това като си оставиш вратата отворена да действат стъклата само за шофьорската врата ли трябва да е в сила или става и с другите врати?[/quote]
при мен работят само ако е отвоерана шофьорската врата. а иначе около 30сек. след махането на контакта също мога да вдигам и свалям прозорците.
при мен работят само ако е отвоерана шофьорската врата. а иначе около 30сек. след махането на контакта също мога да вдигам и свалям прозорците.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Нека аз да обобщя, пък ако не е тека модераторите да го поправят. За Г3 и венто с комфорт модул (комфорт модул е когато стъклата могат да се управляват от ключалката на шофьорската врата) за да работят стъклата от бутоните вътре на вратите трябва колата да е на контакт или да е отворена шофьорската врата ( бутона на вратата да е в затворено положение ). За да можете да контролирате стъклата от ключалката на шофьорската врата трябва вратите да бъдат затворени ( бутоните на вратите да са в отворено положение ) . От там можете да затваряте и отваряте стъклата, съответно за затваряне завъртате надясно и задържате ключа, за отваряне завъртате на ляво и задържате ключа. Ако пуснете по рано ключа стъклата няма да се затворят (отворят) докрай.
Мисля че няма вече какво да се добави

Мисля че няма вече какво да се добави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”